Schimb de Link și pachet cu Unelte SEO

HometutorialInternet

Schimb de Link și pachet cu Unelte SEO

Ce este Schimb de Link ? Un schimb de link-uri este un lanț de site-uri care funcționează similar unui inel web. Webmasterii își înregistrează site

Cum jucati jocurile de pe facebook direct pe pc fara sa intrati in browser
SpeedyFox un utilitar gratuit ce mareste viteza la browser
Cum ștergi toate mesajele deodată din facebook messenger și ascundere status online

Ce este Schimb de Link ?

Un schimb de link-uri este un lanț de site-uri care funcționează similar unui inel web. Webmasterii își înregistrează site-urile web cu o organizație centrală, care gestionează schimbul, iar la rândul lor primește de la codul HTML de schimb pe care îl introduc în paginile lor web. Spre deosebire de un inel web, în ​​cazul în care codul HTML cuprinde pur și simplu hyperlink-uri de navigare cu inel circular, într-un schimb de link-uri codul HTML determină afișarea anunțurilor de bannere pentru site-urile celorlalți membri ai bursei pe site-urile membre și webmasterii trebuie să creeze astfel de anunțuri banner pentru propriile site-uri Web.

Un monitor de pe bursă determină, de la informațiile de referință furnizate de browserele web, de câte ori un site web membru a afișat anunțurile de bannere ale altor membri și creditează acel membru cu un număr de afișări ale banner-ului său pe site-ul unui alt membru al acestuia. Schimburile de linkuri funcționează, de obicei, pe un raport 2: 1, astfel încât pentru fiecare membru să prezinte un anunț banner al unui al doilea membru, al doilea membru afișează anunțul banner al primului membru. Acest raport privind afișările de pagină: credite reprezintă cursurile de schimb.

COMMENTS

WORDPRESS: 15
 • comment-avatar
  dehelean 2 ani ago

  am calculator hp windows 10 vreau sa aflu cum apare hp welcome cu numele meu liviu lam gasit o data in cmd si nu lam salvat cum il pot gasi.

  • comment-avatar

   În windows 10 ultima versiune sunt câțiva pași de urmat ,nu este greu însă ca să îți explic aici ,o să fac un pomelnic de indicații. O să iau acest mesaj ca o cerință pentru tutorial video și explic acolo cum schimbi mesajul Welcome cu totul..Urmăreste acest comment o să postez aici când e gata tutorialul video..
   Mulțumesc pentru feedback.

 • comment-avatar
  Andreas Marius 2 ani ago

  Salut, poti sa stergi de la parteneri site-urile: Jocuri Pacanele, Jocuri ca la Aparate, Jocuri Casino, Joc online cu Mafia, Jocuri in 2. Multumesc!

 • comment-avatar
  Andreas Marius 2 ani ago

  Am vazut, va multumesc.

 • comment-avatar
  Andreas Marius 2 ani ago

  Buna am o intrebare… mai faceti schimb de link sau nu?

  • comment-avatar
   admin 2 ani ago

   Salut! sunt moderator pe acest site ,nu pot acum sa îți dau un raspuns deoarece propietarul acestui site nu este în țară momentan ,intra la sectiunea contact si lasa un mesaj acolo cu propunerea ta vei fi contactat săptămâna următoare imediat ce Marius va citi mesajul..

 • comment-avatar
  admin 4 ani ago

  Te-am adaugat..

 • comment-avatar

  Salut,
  Si eu sunt interesat de un schimb de link-uri.
  Noul meu blog este Blogger Util
  Link-ul dvs va aparea in aceasta pagina
  eu te-am adaugat deja…sper intr-o colaboare de lunga durata!

 • comment-avatar

  Superb blog.Te-am adugat la bloguri pe care le urmaresc. Blogul meu e duras33.blogspot.com.

 • comment-avatar
  Ciprian Iulian 6 ani ago

  Nu,n-ai inteles.
  Eu ziceam sa facem o afiliere.. adica eu iti ofer o categorie unde tu sa-ti poti promova articolele …

  • comment-avatar
   admin 6 ani ago

   Mai Cipriane ce doresc eu este schimb de link , ti-am spus si inainte site-ul meu la tine pe prima pagina si al tau la mine pe prima pagina….atat am cerut nimic altceva..

 • comment-avatar

  Salut. Ma numesc Gabriel Tuchendrea si detin blogul simpludetot.com. Te (va ) contactez in urma cererii de schimb de link cu blogul meu. Am sa va adaug la : Urmaresc frecvent..Recomand . E ok ?? Si sa-mi spuneti cum sa va notez !!!
  Numai bine…!!!

  • comment-avatar
   admin 6 ani ago

   Salut … Eu te-am trecut la mine la sectiunea recomand….