Schimb de Link și pachet cu Unelte SEO

17
24
stats

Ce este Schimb de Link ?

Un schimb de link-uri este un lanț de site-uri care funcționează similar unui inel web. Webmasterii își înregistrează site-urile web cu o organizație centrală, care gestionează schimbul, iar la rândul lor primește de la codul HTML de schimb pe care îl introduc în paginile lor web. Spre deosebire de un inel web, în ​​cazul în care codul HTML cuprinde pur și simplu hyperlink-uri de navigare cu inel circular, într-un schimb de link-uri codul HTML determină afișarea anunțurilor de bannere pentru site-urile celorlalți membri ai bursei pe site-urile membre și webmasterii trebuie să creeze astfel de anunțuri banner pentru propriile site-uri Web.

Un monitor de pe bursă determină, de la informațiile de referință furnizate de browserele web, de câte ori un site web membru a afișat anunțurile de bannere ale altor membri și creditează acel membru cu un număr de afișări ale banner-ului său pe site-ul unui alt membru al acestuia. Schimburile de linkuri funcționează, de obicei, pe un raport 2: 1, astfel încât pentru fiecare membru să prezinte un anunț banner al unui al doilea membru, al doilea membru afișează anunțul banner al primului membru. Acest raport privind afișările de pagină: credite reprezintă cursurile de schimb.

Vă oferim un schimb de link gratuit benefic pentru dvs ,accesați acest website https://www.seo4.ro/ care v-a oferi pe lângă schimb de link și o analiză profesională seo gratuită a site-lui pe care dorești să îl adaugi ,de asemenea tot în acest site în meniul SeoTools vei gasi peste 50 de unelte pentru analiză Seo.

Seo Tool Website este un website pe care noi l-am achiziționat  care se ocupă cu rezolvarea problemelor SEO a website-lui pe care îl dețineți.Mai exact conține cca. 50 de instrumente ce te va ajuta să ai rezultate mai bune în căutarile pe Google sau alte motoare de căutare asemănătoare.Punem la dispoziție aceste unelte în mod gratuit celor care ne vizitează site-ul ,canalul Youtube sau alte rețele sociale pe care le deținem:

-Article Rewriter ,Plagiarism Checker ,Backlink Maker ,Meta Tag Generator ,Meta Tags Analyzer ,Keyword Position Checker ,Robots.txt Generator ,XML Sitemap Generator ,Backlink Checker ,Alexa Rank Checker ,Word Counter ,Online Ping Website Tool ,Link Analyzer ,PageRank Checker ,My IP Address ,Keyword Density Checker ,Google Malware Checker ,Domain Age Checker ,Whois Checker ,Domain into IP ,Dmoz Listing Checker ,URL Rewriting Tool ,www Redirect Checker ,Mozrank Checker ,URL Encoder / Decoder ,Server Status Checker ,Webpage Screen Resolution Simulator ,Page Size Checker ,Reverse IP Domain Checker ,Blacklist Lookup ,AVG Antivirus Checker ,Link Price Calculator ,Website Screenshot Generator ,Domain Hosting Checker ,Get Source Code of Webpage ,Google Index Checker ,Website Links Count Checker ,Class C Ip Checker ,Online Md5 Generator ,Page Speed Checker ,Code to Text Ratio Checker ,Find DNS records ,What is my Browser ,Email Privacy ,Google Cache Checker ,Broken Links Finder ,Search Engine Spider Simulator ,Keywords Suggestion Tool ,Domain Authority Checker ,Page Authority Checker

Din păcate nu mai este valabil articolul de mai sus ,este un articol mai vechi ,în continuare vă pot oferi peste 60 de Unelte SEO gratuite la aceasta adresă Seo.TutorialevideoIT.Ro – Unelte Gratuite Seo

17 COMENTARII

  • În windows 10 ultima versiune sunt câțiva pași de urmat ,nu este greu însă ca să îți explic aici ,o să fac un pomelnic de indicații. O să iau acest mesaj ca o cerință pentru tutorial video și explic acolo cum schimbi mesajul Welcome cu totul..Urmăreste acest comment o să postez aici când e gata tutorialul video..
   Mulțumesc pentru feedback.

 1. Salut, poti sa stergi de la parteneri site-urile: Jocuri Pacanele, Jocuri ca la Aparate, Jocuri Casino, Joc online cu Mafia, Jocuri in 2. Multumesc!

  • Salut! sunt moderator pe acest site ,nu pot acum sa îți dau un raspuns deoarece propietarul acestui site nu este în țară momentan ,intra la sectiunea contact si lasa un mesaj acolo cu propunerea ta vei fi contactat săptămâna următoare imediat ce Marius va citi mesajul..

  • Mai Cipriane ce doresc eu este schimb de link , ti-am spus si inainte site-ul meu la tine pe prima pagina si al tau la mine pe prima pagina….atat am cerut nimic altceva..

 2. Salut. Ma numesc Gabriel Tuchendrea si detin blogul simpludetot.com. Te (va ) contactez in urma cererii de schimb de link cu blogul meu. Am sa va adaug la : Urmaresc frecvent..Recomand . E ok ?? Si sa-mi spuneti cum sa va notez !!!
  Numai bine…!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.