Cum instalati Windows 8.1 pe pc fara sa iti faci cont pe Microsoft

HometutorialSistem

Cum instalati Windows 8.1 pe pc fara sa iti faci cont pe Microsoft

In tutorialul de astazi o sa instalam windows 8.1 pe pc fara sa facem cont pe Microsoft . Initial pasii  pentru parcurgerea setup-ului sunt

Adăugați întrebări de securitate pentru resetarea parolei contului local Windows 10
Ce este placa de baza si ce se amplaseaza pe ea
Cum rulezi Windows 10 legal fara sa il instalezi in Virtualbox
In tutorialul de astazi o sa instalam windows 8.1 pe pc fara sa facem cont pe Microsoft . Initial pasii  pentru parcurgerea setup-ului sunt usori , problema este ca necesita putina atentie spre sfarsitul instalarii …Multe persoane s-au plans de faptul ca trebuie sa isi infiinteze un cont pentru a beneficia de Windows 8.1…Dar solutia este foarte usoara in momentul cand urmariti tutorialul  o sa vedeti acolo ca exista o portita prin care instalati win 8.1 fara cont , dupa cum spus nu dai next next ca orbul , mai si citeste….. si ai sa realizezi ca e foarte simplu…Pentru a porni la atac ai nevoie de :
1.Computer 🙂
2.Stick cu Windows 8.1 sau Dvd Bootabil … si tutorial video a la Softulmeu cu : 
3.Tutorialul Video :
Ce trebuie sa faci pana la vizionarea tutorialului : 
In primul rand stick-ul cu windows sau dvd, apoi bagi stick-ul in portul usb sau dvd-ul si pornesti pc-ul in momentul ce booteaza apesi de mai multe ori pe F11 pana iti apare meniul de Boot cu optiunile de selectare  ca in poza de mai jos :
Varianta a doua daca nu merge cu F11 , apesi una din tastele F2 , F10 sau F8 in functie de pc pentru a intra in Bios . Selectati usb hdd pentru  a boota cu stick-ul primul sau dvd-bootabil urmariti poza de mai jos:
Dupa ce ati selectat salvati cu F10  apoi se  restarteaza si va boota automat de pe stick unde mai departe urmariti tutorialul de mai jos :
Tutorial Video Cum instalati Windows 8.1 pe pc fara sa iti faci cont pe Microsoft


COMMENTS

WORDPRESS: 0