Tutoriale Video

Cum instalati Windows 8.1 pe pc fara sa iti faci cont pe Microsoft

In tutorialul de astazi o sa instalam windows 8.1 pe pc fara sa facem cont pe Microsoft . Initial pasii  pentru parcurgerea setup-ului sunt usori , problema este ca necesita putina atentie spre sfarsitul instalarii …Multe persoane s-au plans de faptul ca trebuie sa isi infiinteze un cont pentru a beneficia de Windows 8.1…Dar solutia este foarte usoara in momentul cand urmariti tutorialul  o sa vedeti acolo ca exista o portita prin care instalati win 8.1 fara cont , dupa cum spus nu dai next next ca orbul , mai si citeste….. si ai sa realizezi ca e foarte simplu…Pentru a porni la atac ai nevoie de :
1.Computer 🙂
2.Stick cu Windows 8.1 sau Dvd Bootabil … si tutorial video a la Softulmeu cu : 
3.Tutorialul Video :
Ce trebuie sa faci pana la vizionarea tutorialului : 
In primul rand stick-ul cu windows sau dvd, apoi bagi stick-ul in portul usb sau dvd-ul si pornesti pc-ul in momentul ce booteaza apesi de mai multe ori pe F11 pana iti apare meniul de Boot cu optiunile de selectare  ca in poza de mai jos :
Varianta a doua daca nu merge cu F11 , apesi una din tastele F2 , F10 sau F8 in functie de pc pentru a intra in Bios . Selectati usb hdd pentru  a boota cu stick-ul primul sau dvd-bootabil urmariti poza de mai jos:
Dupa ce ati selectat salvati cu F10  apoi se  restarteaza si va boota automat de pe stick unde mai departe urmariti tutorialul de mai jos :
Tutorial Video Cum instalati Windows 8.1 pe pc fara sa iti faci cont pe Microsoft


Exit mobile version