Mamp emulator website local pe pc-ul tău

0
25
mamp

MAMP

MAMP este un software care permite utilizatorilor să ruleze aplicații web pe computerele personale, fără a fi necesară instalarea unui server web complet. Acest software oferă o platformă simplă și accesibilă pentru dezvoltatorii web, permitându-le să testeze aplicațiile lor într-un mediu local, fără a fi necesară conectarea la internet.

MAMP combină Apache, MySQL și PHP într-un pachet integrat, care permite utilizatorilor să configureze și să ruleze aplicații web complexe, cu funcții avansate, pe computerele personale. De asemenea, oferă opțiuni avansate de administrare a bazelor de date și un panou de control intuitiv, care permite utilizatorilor să gestioneze cu ușurință configurațiile software-ului.

MAMP este disponibil atât pentru sistemele de operare Windows, cât și pentru MacOS, oferind o soluție accesibilă pentru utilizatorii de ambele sisteme de operare. De asemenea, oferă o gamă largă de instrumente și tehnologii, cum ar fi PHP, Perl, Python și Ruby, care permit dezvoltatorilor web să construiască aplicații web moderne și complexe.

În concluzie, MAMP este un software util pentru dezvoltatorii web, care oferă o platformă simplă și accesibilă pentru testarea și dezvoltarea aplicațiilor web, fără a fi necesară instalarea unui server web complet. Este disponibil pentru ambele sisteme de operare populare și oferă o gamă largă de instrumente și tehnologii, care permit dezvoltatorilor web să construiască aplicații web moderne și complexe.

LINK DESCARCARE : CLICK AICI
 
SITE OFICIAL : CLICK AICI
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.