Cum facem update gratuit de la windows 8 cu licenta la windows 8.1

Cum facem update gratuit de la windows 8 cu licenta la windows 8.1

Salutari Prieteni !! In tutorialul de astazi o sa facem update la sistemul de operare Windows 8 cu licenta la Windows 8.1 complet gratuit...Aceas

Advanced SystemCare 8 program de ingrijire ideal ptr Windows 10
Win10 Wizard contine setari ce te ajuta sa iti protejezi datele private
Cum faceti o imagine backup si restaurare cu Windows 8.1
Salutari Prieteni !! In tutorialul de astazi o sa facem update la sistemul de operare Windows 8 cu licenta la Windows 8.1 complet gratuit…Aceasta operatiune nu este chiar noua , insa astazi un amic m-a intrebat daca exista vreo modalitate gratuita de a trece de la win 8 la win 8.1…Dupa cum bine stiti mai nou un laptop sau eu stiu tableta etc. vin de baza cand le cumparam deja cu windows preinstalat licentiat . Asadar o metoda buna de a ocoli cumpararea aparitiilor noi cu windows sunt update-urile ..Din pacate cei cu win 8 nu vor gasi update la win 8.1 in fereastra cu notificari clasica , microsoft la asezat de data aceasta in caseta Store din interfata Metro..In videoclipul de mai jos o sa vedeti cam ce pasi trebuie sa urmati , asa ca inarmati-va cu rabdare si ochii pe tutorial…Succes..

Tutorial Video Cum facem update gratuit de la windows 8 cu licenta la windows 8.1Ce trebuie sa faci dupa ce ai descarcat / instalat  Windows 8.1 :

Pasul 1 :
– Click pe butonul Restart Now :

Pasul 2 :
Pasul 3 :
Pasul 4 :

Pasul 5 :

Pasul 6 :
Click pe butonul Next

Pasul 7 :
Click pe butonul Use express settings

Pasul 8 :
Aici se afla numele contului vechi ce l-ai creat pe fostul win 8 , daca contul continea parola completeaza in casuta goala . In caz ca nu aveai parola lasa necompletat si apasa mai departe butonul Next ..Pasul 9 :
Pasul 10 :
Acesta este ultimul pas si in sfarsit te poti bucura de Windows 8.1COMMENTS

WORDPRESS: 0