Cum instalati Linux Mint 17.1 Rebecca

Cum instalati Linux Mint 17.1 Rebecca

Linux Mint 17.1 Rebecca este o distribuție Linux pentru calculatoare personale bazată pe Ubuntu și compatibilă cu Debian. Deși nucleul Linux Mint

Hiren’s BootCD kit de ajutor pe stickusb pentru pc
Cum testati orice distributie linux fara sa o instalezi in Virtualbox
Cum instalati distributia linux OpenSUSE Leap 42.1
instalare linux mint
Linux Mint 17.1 Rebecca este o distribuție Linux pentru calculatoare personale bazată pe Ubuntu și compatibilă cu Debian. Deși nucleul Linux Mint este în mare parte bazat pe Ubuntu, designul spațiului de lucru și al interfeței cu utilizatorul sunt considerabil diferite. Aceste diferențe includ o temă distinctă, un meniu propriu Linux Mint și uneltele MintTools, o colecție de programe de sistem proiectate pentru a face administrarea sistemului mai ușoară pentru utilizatorii finali via Wikipedia . Pentru ca ati aflat ce este aceasta distributie m-am decis ca in acest tutorial video sa va explic cum sa o instalati , in momentul de fata este ultima editie de pe site-ul oficial Linux Mint.
LINK DESCARCARE : CLICK AICI

SITE OFICIAL : CLICK AICI
Tutorial Video Cum instalati Linux Mint 17.1 Rebecca

COMENTARII

WORDPRESS: 9
 • comment-avatar

  Am descarcat de aici https://www.linuxmint.com/edition.php?id=171 … Romania … ServerHost si din SUA , parca Linux Freedom , aici nu mai retin exact .

 • comment-avatar

  Cred ca ati inteles gresit . Nu e vorba sa le repet pe cele ale mele , pentru ca nici nu ajung la asa ceva . E vorba ca imediat dupa live apare asta "user"-singur…bag un nickname ,apoi apare pasword -si aici incerc ceva …si apar ca incorecte , deci nu le-am mai introdus niciodata inainte . E vorba de instalare de pe Dvd rw . Ce e de facut ?

 • comment-avatar

  Buna . Am incercat sa instalez de pe un cd Linux Mint 17.1. Am intrat in live ca sa-l instalez , apoi apare sa introduc user , apoi parola . Trebuie ceva user si parola anume , pt. ca nu ma lasa sa trec mai departe , mi le arata ca-s incorecte . Am descarcat Linux Mint 17.1 si din Romania si din USA – la ambele acelasi lucru : user si parola incorecte . Exista vreo solutie , in afara de instalare de pe stick usb , calculatorul fiind vechi si nu are posibilitatea respectiva ?

  • comment-avatar

   Cand faci instalarea trebuie sa tii cont de ce tastatura ai ,spre exemplu daca ai o tastatura fabricat pe usa va trebui acolo cand instalezi sa alegi usa ,daca tastatura este pe romana va trebui sa alegi romana pentru ca aranjarea literelor pe tastatura este diferita si ca sa intelegi asa arata arnajarea pe o tastatura usa http://i.stack.imgur.com/JKgTq.png si asa arata aranjarea tastelor pe o tastatura romana
   http://i.stack.imgur.com/00gXI.png

   • comment-avatar

    Ideea este ca unele litere pe care le tastezi la instalare acolo la user si pass nu se potrivesc dupa instalare incearca si tu cu o parola usoara prima data cu cifre spre exemplu..

 • comment-avatar

  Va multumesc !

 • comment-avatar

  Kodi se poate instala pe Linux Mint ?

  • comment-avatar

   Da se poate instala mai jos ai comenzile una pe rand:

   sudo apt-get install software-properties-common
   sudo add-apt-repository ppa:team-xbmc/ppa
   sudo apt-get update
   sudo apt-get install kodi

 • error: Content is protected !!