Cum instalati Linux Mint 17.1 Rebecca

9
34
instalare linux mint
Linux Mint 17.1 Rebecca este o distribuție Linux pentru calculatoare personale bazată pe Ubuntu și compatibilă cu Debian. Deși nucleul Linux Mint este în mare parte bazat pe Ubuntu, designul spațiului de lucru și al interfeței cu utilizatorul sunt considerabil diferite. Aceste diferențe includ o temă distinctă, un meniu propriu Linux Mint și uneltele MintTools, o colecție de programe de sistem proiectate pentru a face administrarea sistemului mai ușoară pentru utilizatorii finali via Wikipedia . Pentru ca ati aflat ce este aceasta distributie m-am decis ca in acest tutorial video sa va explic cum sa o instalati , in momentul de fata este ultima editie de pe site-ul oficial Linux Mint.
LINK DESCARCARE : CLICK AICI

SITE OFICIAL : CLICK AICI
Tutorial Video Cum instalati Linux Mint 17.1 Rebecca

9 COMENTARII

 1. Cred ca ati inteles gresit . Nu e vorba sa le repet pe cele ale mele , pentru ca nici nu ajung la asa ceva . E vorba ca imediat dupa live apare asta "user"-singur…bag un nickname ,apoi apare pasword -si aici incerc ceva …si apar ca incorecte , deci nu le-am mai introdus niciodata inainte . E vorba de instalare de pe Dvd rw . Ce e de facut ?

 2. Buna . Am incercat sa instalez de pe un cd Linux Mint 17.1. Am intrat in live ca sa-l instalez , apoi apare sa introduc user , apoi parola . Trebuie ceva user si parola anume , pt. ca nu ma lasa sa trec mai departe , mi le arata ca-s incorecte . Am descarcat Linux Mint 17.1 si din Romania si din USA – la ambele acelasi lucru : user si parola incorecte . Exista vreo solutie , in afara de instalare de pe stick usb , calculatorul fiind vechi si nu are posibilitatea respectiva ?

  • Da se poate instala mai jos ai comenzile una pe rand:

   sudo apt-get install software-properties-common
   sudo add-apt-repository ppa:team-xbmc/ppa
   sudo apt-get update
   sudo apt-get install kodi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.