Subtitrare permanent pe video în cateva secunde

10
300
sub in movie

MKVToolNix GUI este un utilitar gratuit care cu ajutorul lui noi astazi o sa inseram subtitrarea intr-un film permanent . Este de apreciat acest utilitar deoarece fata de alte programe pe care le-am gasit si testat , iti executa aceasta operatiune la o viteza incredibila mai bine zis in cateva secunde …

 

Mai exact este MKVToolNix este o colecție de instrumente open-source pentru crearea, modificarea și analizarea fișierelor video cu formatul Matroska (MKV). Aceste instrumente sunt disponibile pentru utilizatorii de Windows, Linux și macOS.

Unul dintre instrumentele principale din pachetul MKVToolNix este mkvmerge, care permite utilizatorilor să combine mai multe fișiere video, audio și subtitrări într-un singur fișier MKV. De exemplu, un utilizator poate combina un fișier video de calitate înaltă cu subtitrări într-o singură fișier MKV, astfel încât să poată viziona filmul cu subtitrări fără a fi nevoit să le gestioneze separat.

O altă caracteristică importantă a MKVToolNix este posibilitatea de a modifica metadatele fișierelor MKV, cum ar fi titlul, descrierea și pozele de copertă. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul instrumentului mkvpropedit.

MKVToolNix oferă și alte instrumente utile, cum ar fi mkvinfo, care permite utilizatorilor să analizeze conținutul unui fișier MKV și să afișeze informații detaliate despre acesta, și mmg, un program grafic cu interfață utilizator pentru mkvmerge.

MKVToolNix este un instrument puternic și versatil pentru lucrul cu fișiere MKV, care oferă utilizatorilor o gamă largă de opțiuni pentru crearea, modificarea și analizarea acestor fișiere. Este gratuit și open-source, astfel încât oricine poate să-l descarce și să-l folosească fără restricții.

Tutorial Video Cum inserati o subtitrare intr-un film permanent
 

10 COMENTARII

  1. Iti multumesc tare mult 🙂 , foarte mult timp am cautat un program care sa insereze subtitrarea direct pe film intr-un timp atat de scurt , alte programe lucrau la un timp de zeci de minute.

  2. Salut am o probleama in uploadarea filmelor cu subtitrare in format mkv nu apare subtitrarea dupa ce am incarcat fimul prelucrat in MkvToolNix, ma poti ajuta cu o metoda de inserat subtitrarea intr-un fisier avi sau mp4 sau mpeg sau altceva decat mkv?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.