Aimp3 un player audio excelent ce inlocuieste perfect Winamp

1
101
aimp3

Aimp3 este un player audio gratuit realizat de un developer rus , avand acelasi functii ca si winamp..Este tradus si in limba romana , poti asculta si inregistra radio , ruleaza o gramada de extensii cu specific audio , poate converti fisiere audio, iti genereaza automat coperta prin recunosterea melodiei online are o tema placuta cu o navigare usoara si consuma putine resurse..AIMP poate reda mai multe tipuri de fișiere, printre care MP3, Advanced Audio Coding (AAC), Dolby AC-3, Ogg Vorbis, Opus, Speex, Windows Media Audio, Apple Lossless, FLAC, WAV și CD-DA. AIMP mai poate reda și multe alte formate precum Monkey’s Audio(APE), Tom’s lossless Audio Kompressor (TAK) și TTA; DTS, MP1, MP2, Musepack, OptimFROG, WavPack, MIDI, Impulse Tracker, MO3, MOD, MultiTracker Module, S3M și Fasttracker 2 Extended Module.

AIMP suportă interfețele audio DirectSound, Audio Stream Input/Output și WASAPI și folosește procesarea audio pe 32 de biți pentru egalizatorul său de 18 benzi și efectele sonore integrate (Reverb, Flanger, Chorus, Pitch, Tempo, Echo, Speed, Bass, Enhancer, Voice Remover). El mai are un navigator de radiouri pe Internet, și poate reda de la Icecast sau stații radio personale. De asemenea mai are posibilitatea de a înregistra radio de pe Internet în formatele WAV, Vorbis, AAC, MP3, ș.a.

Majoritatea funcțiilor sunt asemănătoare cu vechiul winamp practic nu ai sa simiti trecerea de la clasicul winamp la aimp3 modernizata.Mai jos aveti link de descarcare ptr player cat si o lista cu cateva posturi de radio pe care le puteti asculta direct din player fara ca sa mai cautati pe internet.

Lista posturi Radio :

1.RADIO ZU- CLICK AICI

2.RADIO 21 – CLICK AICI

3.KISS FM   – CLICK AICI

4.RADIO ROMANIA ACTUALITATI – CLICK AICI

5.RADIO IASI – CLICK AICI

6.RADIO ANTENA SATELOR – CLICK AICI

7.RADIO FOLCLOR – CLICK AICI

Daca doriti mai multe posturi de radio lasati mesaj in casuta de comentarii cu numele postului dorit.

SITE OFICIAL : CLICK AICI

LINK DESCARCARE : CLICK AICI

Tutoriale Video

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.