Cum adaugi subtitrarea automat in film cu player ul media Vlc

3
36

VLsub este o extensie pentru aplicația VLC media player, care permite utilizatorilor să descarce automat subtitrări pentru filme și seriale. Această extensie se integrează cu ușurință în VLC media player, adăugând o funcție puternică de căutare și descărcare a subtitrărilor în același program.

Cu VLsub, utilizatorii nu mai trebuie să caute manual subtitrări pentru filmele și serialele lor preferate, deoarece extensia le oferă posibilitatea de a le descărca automat și de a le încărca în VLC media player, în doar câteva secunde. De asemenea, extensia suportă o gamă largă de formate de subtitrări, cum ar fi SRT, ASS și SSA, și poate descărca subtitrări în mai multe limbi, inclusiv în limba română.

Instalarea și utilizarea VLsub sunt extrem de simple și accesibile. Utilizatorii trebuie doar să descarce extensia de pe site-ul oficial și să o instaleze în VLC media player. După instalare, extensia se integrează în VLC media player, adăugând o funcție de căutare și descărcare a subtitrărilor în meniul principal al programului.

În concluzie, VLsub este o extensie utilă pentru VLC media player, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a descărca automat subtitrări pentru filme și seriale, în doar câteva secunde. Instalarea și utilizarea extensiei sunt simple și accesibile, iar suportul pentru mai multe formate și limbi face din VLsub o alegere ideală pentru orice utilizator de VLC media player.

3 COMENTARII

 1. Salut, subtitrarea la vlc nu apare corect pe ecran desi am setat est european, litera Ț,Ș,nu apar
  corect, am incercat toate variantele si nu functineaza, este enervant, ce pot sa fac? inafara de a invata limba engleza 🙂 mulltumesc

  • dupa ce am uramrit tutorialul tau cu subitrare automata… am setat si am gasit alta subtitrare prin vlc descarcare automata si aceasta functioneaaza corect, se pare ca subtitrarea era de vina, cred. eu am descarcato din alte surse

   • Salut! Sebastian
    De regulă subtitrarea ar trebuie să o cauti cumva sa se potrivească cu filmul.
    Dacă ai să mergi la meniu vlsub o să ai 2 optiuni de cautare SEARCH BY HASH (asta iti face o potrivire după mai multe criterii cum ar fi durata filmului cat măsoară fisierul sau eu stiu calitatea filmului) ,cealaltă optiune SEARCH BY NAME (iti caută filmul după nume ,insa aici atentie iti ia toate subtitrarile sub acel nume nu va tine cont de alte criterii).
    Oricum daca nu se potriveste subtitrarea din prima incerci alta pana cand o gasesti pe cea potrivită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.