Cum indexezi site-ul tau mai repede pe Google si Bing

HometutorialInternet

Cum indexezi site-ul tau mai repede pe Google si Bing

Listarea site-ului pe diferite motoare de cautare este una dintre cele mai importante metode de promovare . Ca atare astazi o sa va arat cum sa va lis

Flag Counter instrument super pentru statistici website
Setare domeniu personalizat de pe dot.tk Blogger
Cum faci o semnătură email mai profesională pentru Gmail

Listarea site-ului pe diferite motoare de cautare este una dintre cele mai importante metode de promovare . Ca atare astazi o sa va arat cum sa va listati site-ul corect pe Google si Bing  , bineinteles exista mai multe motoare de cautare insa acestea sunt cele mai importante si metoda de inscriere este cam la fel pentru toate. Daca nu faceti acest lucru google sau bing nu o sa afle de site-ul dvs prea repede , asa ca prin inscrierea lui pe aceste 2 motoare o sa va genereze 2 lini de cod pe care le vei pune in <head> astfel google si bing va sti ca voi sunteti propietarul site-ului este ca si cum voi ii aratati buletinul, apoi o sa listati un sitemap  prin care motoarele de cautare va culege informatii despre articole , site si le va indexa…Asadar astfel iti faci site-ul cunoscut insa mai bine urmariti tutorialul de mai jos….

Listare Motor Cautare Google : CLICK AICI

Listare Motor Cautare Bing : CLICK AICI

Tutorial Video Cum indexezi site-ul tau mai repede pe Google si Bing
 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 29
 • comment-avatar
  Andrei 3 ani ago

  Va salut, am si eu o intrebare va rog… cum pot sa elimin o adresa url definitiv din cautari? ma refer din Search Console? Nu vreau doar temparar… dupa un timp reapare iar in Search Console eroare 404. adresele url care nu le mai am pe site. Astept un raspuns va multumesc!

 • comment-avatar
  Unknown 5 ani ago

  Salut, am un site pe platdorma wordpress si nu pot sa fac sitemap pentru ca imi da error 404, de ce nu imi gaseste pagina ?

 • comment-avatar
  admin 5 ani ago

  Nu mai pune link-uri…exista casuta de contact ptr link; chiar in stanga jos se numeste CONTACTEAZA-NE

 • comment-avatar
  Blogger Webmaster 5 ani ago

  Am trecut iar pe domeni! nu cred ca o sa mai indexeze fostu blogspot… sau daca indexeaza iar blogspot asta o sa fie poate peste o luna si pierd multe pozitie, bani, tot! deocamdata nu am pierdut poziti am foarte bune la website-uri chiar top 1 in google, problema este doar scaderea veniturilor atat tot, nu am ce face trebuie sa o iau de la 0 promovare etc… ce am mai pierdut este la un site PR 2, in rest totul este la fel… cu toate ca nu cred ca mai are vreo valoare PR si nu cred ca google mai da PR la website-uri…

  Multumesc mult de informati! si va urez la cat mai multe tutoriale blogger, si alte Tutoriale Video, Salut si numai bine.