Prin programul Stremio poti viziona seriale si filme instant gratuit

Prin programul Stremio poti viziona seriale si filme instant gratuit

Stremio este un program gratuit ce se instaleaza in pc si cu ajutorul lui poti vedea filme si seriale instant. Din pacate programul nu est

Cum facem un Director Web cu cel mai bun script gratuit Arfooo
Cum iti faci magazin online pe WordPress cu host pe pc-ul personal..
Cum generati codul QR pentru un website sau o carte de vizita

Stremio este un program gratuit ce se instaleaza in pc si cu ajutorul lui poti vedea filme si seriale instant. Din pacate programul nu este in limba romana tradus insa are optiunea de subtitrare pentru film in limba romana.Este un program usor de accesat si dupa cum am observat intra foarte repede pe film , filmul fiind la o calitate buna..Asadar daca vreti sa scapati de filmele cu reclame care iti pocnesc ochii si iti creste nervii la maxim de pe unele site-uri online care au reclame pop-up de iti penetreaza retina ­čÖé una din solutii ar fi Stremio .Intr-un final vezi tutorialul video de mai jos pentru mai multe indicatii..

Tutorial Video Prin programul Stremio poti viziona seriale si filme instant gratuit  

COMMENTS

WORDPRESS: 18
 • comment-avatar
  Rares 2 luni ago

  Pe telefon dac─â instalez stremio si ma uit la filme o sa imi vina la factura plat─â?

  • comment-avatar

   De ce ti-ar veni? doar intri cu wireles ,nu este indicat sa vezi filme prin date asta numai in cazul in care ai un abonament care iti permite 4g si ai trafic nelimitat ,in cazul cartelei daca nu ai vreo extraoptiune de internet activa iti va manca banii de pe cartela daca activezi datele.

 • comment-avatar
  Marius 2 luni ago

  Ok…tu ai p─â╚Ťit ceva?

  • comment-avatar

   Daca te referi la Marius propietarul acestui site ,este super ocupat lucreaza la infiintarea unui nou site in curand o sa il finalizeze si va incepe din nou sa posteze noi articole super pe acest site…

 • comment-avatar
  Bi╚Ťa 2 luni ago

  O sa plătești ceva pe viitor?

 • comment-avatar
  Denis 2 luni ago

  E 100% sigur?

  • comment-avatar

   Nu sunt responsabil pentru acest program nu l-am realizat eu ,tot ce pot sa iti spun este faptul ca si acum il am instalat in pc si nu am primit virusi ,mai mult decat atat am Bitdefender Total security 2018 la abonament platit acesta ca atare la verificat si programul in sine nu contine virusi.Pentru linistea ta poti adresa intrebari celor care au produs acest program..

 • comment-avatar
  Andrei 2 luni ago

  Stremio si popcorn time sunt legale?

 • comment-avatar
  Marius 2 luni ago

  Salut am vazut pe net un articol in care scria ca atunci cand pe stremio sau popcorn time se descarcă subtitrarea (in cazul nostru romana) iti intra hackeri în calculator sau viruși. Este adevarat?

  • comment-avatar

   C├ónd descarci de pe torente este sigur? …presupun ca ai un antivirus instalat..Stremio merge pe acelasi principiu per-to per ca ╚Öi torentele a╚Öa c─â dac─â p├ón─â acum nu te-ai infectat descarc├ónd de pe torente clar ca nu vei p─â╚Ťi nimic grav nici cu stremio..

 • comment-avatar
  Alex 2 luni ago

  are virusi?

 • comment-avatar

  Linkul este ivalid, ppagina negasita

 • comment-avatar

  salut merci de pont,e super softul