Cum recuperezi un fisier sters definitiv din Recycle Bin cu Recuva

HometutorialMentenanta

Cum recuperezi un fisier sters definitiv din Recycle Bin cu Recuva

Recuva este un program de recuperare gratuit realizat de Piriform. Acesta poate recupera fiserele sterse accidental de un card de memorie, stick

Realizare partitie ascunsa pentru backup cu meniu de recuperare prin tasta F11
Cum optimizati Windows 10 cu cea mai noua versiune gratuita CCleaner
Gestionează performanța, temperaturile la pc toate dintr-o singură aplicație
Recuva este un program de recuperare gratuit realizat de Piriform. Acesta poate recupera fiserele sterse accidental de un card de memorie, stick usb, hard si din Recycle Bin. Sincer sa fiu si mie mi s-a intamplat uneori sa sterg fara sa vreau unele fisiere care imi erau de folos, si ca atare astazi m-am hotarat sa va arat si voua cum se lucreaza cu acest program asadar mai jos am realizat un tutorial video cu instructiuni de instalare si folosire a programului Recuva..
SITE OFICIAL: CLICK AICI

LINK DESCARCARE: CLICK AICI
Tutorial Video Cum recuperezi un fisier sters definitiv din Recycle Bin cu RecuvaCOMMENTS

WORDPRESS: 2
 • comment-avatar
  Sebastian F. 7 luni ago

  Salut, am un card de memorie MMC ce era in telefon nokia n70, am reusit sa il blochez, faceam poze iar telefonul m-a anuntat ca memoria este full dar nu am tinut cont si am mai facut o poza si s-a blocat definitiv. Cardul nu mai apare vizibil indiferent in ce dispozitiv l-am bagat. Am incercat cu Recuva dar si cu alte programe dar degeaba ca nu detecteaza cardul, este indetectabil si nu am ce sa selectionez… tot asa mai ai mun card micro sd.
  Cum as putea recupera datele de pe card? multumesc anticipat

 • comment-avatar
  nume 1 an ago

  nu merge