Distributie linux Romaneasca Kogaion instalare si prezentare

Distributie linux Romaneasca Kogaion instalare si prezentare

Kogaion vine de la numele unui munte sfant de pe vremea geto-dacilor.Distributia linux este prima derivata Gentoo realizata de romani , practic

Cum dezinstalezi Windows Subsystem for Linux definitiv
Cum înlăturați zgomotul de fond dintr-un videoclip folosind unelte de Linux
7 lucruri importante dupa ce instalezi Linux Mint 17.1

Kogaion vine de la numele unui munte sfant de pe vremea geto-dacilor.Distributia linux este prima derivata Gentoo realizata de romani , practic proiectul a fost initiat de Stefan Brindusa si pe parcurs sau alaturat si altii.La momentul actual sunt 4 distributii catre descarcare si anume Kogaion XFCE ,Kogaion MATE , Rogentos si Argent Linux pe site-ul oficial http://rogentos.ro . Acum grupul ce se ocupa de dezvoltarea acestor proiecte se numeste Rogentos si are in plan dezvoltarea a sistemelor de operare Kogaion ,Argent Linux si Argos.Kogaion .Are un meniu pentru instalare usor de folosit ,distributia in sine este foarte curata ,contine utilitarele uzuale si manuale in limba romana foarte instructive .Dupa parerea mea este un inceput bun deoarece in spatele acestor proiecte se afla o echipa romaneasca care intelege mai usor ce vrea utilizatorul roman…In tutorialul video de mai jos o sa va arat cum se instaleaza aceasta distributie ,ce contine prin meniuri… practic o mica prezentare..

Tutoriale Video Prima distributie linux Romaneasca Kogaion instalare si prezentareCOMMENTS

WORDPRESS: 3
 • comment-avatar
  Micu Ionut 4 luni ago

  Salut! A-și dori să faceți un tutorial pt toate linuxurile Kogaionon XFce , MATE și LXQt fiie pe 32 de biți sau 64 biți și pașii următori după descărcare cum ar fi drivere și altele standard. Va mulțumesc ,și faceți o treabă bună și foarte buna pt noi ăștia începători.

 • comment-avatar

  buna ziua!
  un centru de download pentru aplicatii exista?

 • comment-avatar

  am sa il incerc sa vad cum functioneaza