Program de captura desktop gratuit inregistreaza la calitate HD -4K -8K

Program de captura desktop gratuit inregistreaza la calitate HD -4K -8K

oCam este un program excelent de captura desktop pe care il poti folosi cu succes atunci cand faci inregistrari pentru Youtube sau pentru realizarea t

Cum faci o prezentare animată cu programul gratuit ScreenToGif
5KPlayer player media ce ruleaza 4K,5K plus functie de download video online
OpenShot Video Editor editor video gratuit alternativă Camtasia Studio
oCam este un program excelent de captura desktop pe care il poti folosi cu succes atunci cand faci inregistrari pentru Youtube sau pentru realizarea tutorialelor video.oCam face capturi la rezolutii HD ,FHD ,QHD ,4K ,8K acestea fiind calitati impresionante pentru un utilitar de captura gratuit.Printre functiile pe care le detine ,are si captura pentru jocuri ,in mod normal pentru functia asta se fac niste setari mai speciale pentru a obtine o calitate buna ,insa acest program le are deja preparate.Acesta mai contine si efecte pentru cursor pe click stanga si click dreapta cerc rosu respectiv cerc albastru, fiind utile spre exemplu atunci cand vreti sa indicati anumite obiecte.Pentru mai multe detalii vezi tutorialul video de mai jos..
Tutorial Video Program de captura desktop gratuit inregistreaza la calitate HD -4K -8K
 


COMMENTS

WORDPRESS: 2
  • comment-avatar

    Super tare! mersi chiar aveam nevoie de un asa program pentru website-ul meu de jocuri sa fac demo video pentru jocuri. Mersi!