Cum setati conexiunea la RDS in Arch Linux si Manjaro

Cum setati conexiunea la RDS in Arch Linux si Manjaro

Din sectiunea propuneri am ales astazi sa onorez cererea lui Alin in legatura cu setarea conexiunii de internet la RDS prin Arch Linux sau distri

7 Trucuri interesante pentru browser-ul Chrome
Top 5 Website-uri pentru descărcare jocuri gratis
Cum elimini majoriatea programele spion când antivirusul nu mai face față
Din sectiunea propuneri am ales astazi sa onorez cererea lui Alin in legatura cu setarea conexiunii de internet la RDS prin Arch Linux sau distributiile linux derivate acestuia.Inainte sa va apucati de aceste setari trebuie sa aveti instalate cateva lucruri si anume e vorba de network manager, acesta in mod normal se aplica odata cu instalarea distributiei Arch Linux insa daca nu ati facut lucrul acesta, nu o sa gasiti network manager printre setari.Daca instalati distributia Arch linux dupa tutorialul video pe care l-am realizat noi cu siguranta o sa fie instalat si network manager.Mai jos aveti cateva comenzi prin care poti instala network manager(daca este instalat nu lua in seama aceste comenzi) cat si un tutorial video explicativ in legatura cu conexiunea la RDS..     
Comenzi instalare si activare Network Manger
Deschide terminalul si pasteaza comanda:

[sudo pacman -S networkmanager network-manager-applet]

Pentru activare foloseste comanda :

[sudo systemctl enable network.service]

Aceste setari nu sunt necesare daca Network Manager este instalat..
Tutorial Video Cum setati conexiunea la RDS in Arch Linux si Manjaro

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    Buna ziua,
    Am instalat de curand manjaro linux ultima versiune si nu reusesc sa fac nicicum conexiunea la internet, avand rds-rcs provider. Am urmat pasii din clip intocmai si tot nu reusesc. Am gasit in clipul dv. ca trebuie sa am instalat network manager si, la fel, urmand pasii cu comanda sudo, imi da mai multe erori (4) de baza de date (core, extra, community si multilib). Probabil ca toate astea se descarca de pe net, dar neavand conexiune n-o pot face. Daca ati mai intalnit un caz asemanator, va rog sa ma ajutati si va multumesc anticipat pentru asta.
    Cu stima,
    Titel Gurici