Instant Translate o extensie care traduce din browser un text selectat instant

HometutorialInternet

Instant Translate o extensie care traduce din browser un text selectat instant

Instant Translate este o extensie care se adauga in browser si cu ajutorul acesteia poti face traduceri instante la selectarea unui text de pe un site

Cum conectezi pc-ul la internet prin telefon fără cablu de date
Cum să testați Windows 11 direct din browserul dvs
Cum extragi textul dintr-o poză, text ce va fi editabil într-un document

Instant Translate este o extensie care se adauga in browser si cu ajutorul acesteia poti face traduceri instante la selectarea unui text de pe un site web.Ofera spre traducere 100 de limbi, avand posibilitatea de a actiona traducerea prin simpla apasare a tastelor Shift + T sau faceti click dreapta pe textul selectat si acolo aveti o optiune pentru traducere instanta.Pentru mine este de ajutor atunci cand vreau sa traduc anumite articole in limba romana legat de domeniul IT insa poate fi util si pentru cei care citesc ziare online in limba engleza sau alta limba , sau eu stiu pentru cei care vor sa citeasca un articol din alta limba in romana de pe un site care nu are traducere si tot asa..Este disponibil spre descarcare pentru browser-ele: CHROME ,OPERA ,FIREFOX si EDGE. Dupa instalarea extensiei restartati browser-ul.Mai multe detalii vezi in tutorialul de mai jos..

Tutorial Video Instant Translate o extensie care traduce din browser un text selectat instant

 

COMMENTS

WORDPRESS: 4
 • comment-avatar

  La mine pe Firefox nu merge : am intrat in setari am setat totul corespunzator, dau sa traduc un text loading si atata am tot asteptat 3 4 minute si nimic.

  • comment-avatar
   admin 5 ani ago

   dezinstaleaza extensia, restarteaza browserul.. apoi instaleaza extensia si primul lucru pe care il faci dupa instalarea extensiei inchizi browserul si apoi il pornesti dupa pasii astia poti accesa aplicatia..

 • comment-avatar
  Segal Talic 5 ani ago

  Functioneaza excelent.Multumesc.

 • comment-avatar

  Ma intereseaza si pentru mobil o aplicatie ca aceasta.