Cum descarci filme gratis cu Popcorn Time si reglare setari de baza

Cum descarci filme gratis cu Popcorn Time si reglare setari de baza

Astazi am sa va arat cateva setari care ar trebui sa le faceti in aplicatia Popcorn Time , inainte de a vizualiza  sau a descarca filmul.Practic o sa

Rezolvarea problemei wireless ce apare la Windows 10
Cum descărcați rapid aproape orice tip de fișier cu Filechef
Cleanup Tool funcție din Chrome care elimina malware din pc

Astazi am sa va arat cateva setari care ar trebui sa le faceti in aplicatia Popcorn Time , inainte de a vizualiza  sau a descarca filmul.Practic o sa intram in meniul principal iar acolo o sa setam un folder special in care aplicatia Popcorn Time isi va descarca filmul in timpul vizionarii.Apoi o sa va arat cum scapati de mesajul VPN si cum reglati subtitrarea in caz ca nu se potriveste pe film.Asadar mai multe detalii vezi in tutorialul video de mai jos ,iar in cazul in care nu ai descarcat programul vezi AICI.

TUTORIAL VIDEOCOMENTARII

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    Va salut
    Am descarcat Popcorn time,am setat conform instructiunilor,merge brici.Am o neintelegere daca se poate spune si anume: In timp ce urmaream filmul tradus in ro. pe laptop (cu apl. popcorn time) televizorul meu (smart) era in functie.Pe apl.popcorn am accesat butonul rss unde aveam de ales popcorn time sau modelul tv-ului meu(in functiune). Am ales modelul tv. dupa care pe televizor apare filmul din apl. popcorn.Este clar DLNA. Intrebere: daca pe apl.popcorn filmul este cu subtitrare, de ce pe tv. nu apare subtitrarea chiar daca in optiuni tv video la subtitrare apare “engleza”,romana nu apare.
    Multumesc.

  • error: Content is protected !!