Cum descarci filme gratis cu Popcorn Time si reglare setari de baza

HometutorialInternet

Cum descarci filme gratis cu Popcorn Time si reglare setari de baza

Astazi am sa va arat cateva setari care ar trebui sa le faceti in aplicatia Popcorn Time , inainte de a vizualiza  sau a descarca filmul.Practic o sa

Cum vezi cine intra pe reteaua ta wireless
Prezentare si setari browser Vivaldi
Cum preluați comanda unui pc de la distanță

Astazi am sa va arat cateva setari care ar trebui sa le faceti in aplicatia Popcorn Time , inainte de a vizualiza  sau a descarca filmul.Practic o sa intram in meniul principal iar acolo o sa setam un folder special in care aplicatia Popcorn Time isi va descarca filmul in timpul vizionarii.Apoi o sa va arat cum scapati de mesajul VPN si cum reglati subtitrarea in caz ca nu se potriveste pe film.Asadar mai multe detalii vezi in tutorialul video de mai jos ,iar in cazul in care nu ai descarcat programul vezi AICI.

TUTORIAL VIDEOCOMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    ionel 3 ani ago

    Va salut
    Am descarcat Popcorn time,am setat conform instructiunilor,merge brici.Am o neintelegere daca se poate spune si anume: In timp ce urmaream filmul tradus in ro. pe laptop (cu apl. popcorn time) televizorul meu (smart) era in functie.Pe apl.popcorn am accesat butonul rss unde aveam de ales popcorn time sau modelul tv-ului meu(in functiune). Am ales modelul tv. dupa care pe televizor apare filmul din apl. popcorn.Este clar DLNA. Intrebere: daca pe apl.popcorn filmul este cu subtitrare, de ce pe tv. nu apare subtitrarea chiar daca in optiuni tv video la subtitrare apare „engleza”,romana nu apare.
    Multumesc.