Cum dezactivati windows defender din Windows 10

0
23
Cum dezactivati windows defender din Windows 10
Cum dezactivati windows defender din Windows 10

1.De ce trebuie dezactivat Windows Defender ? 2.Sistemul este protejat daca il dezactivez ? Da..acestea sunt intrebari ce le puneti in momentul in care achizitionati Windows 10 si vreti sa instalati un program antivirus mai bun decat cel preinstalat si anume Windows Defender..

Asadar raspunsurile ar fi :

1. In cazul in care ai un alt program antivirus instalat fata de cel preinstalat da este bine ca windows defender sa fie dezactivat, deoarece va consuma resurse fara rost.In mod normal windows va opri automat Windows Defender cand voi instalati un program antivirus ,practic va da prioritate la noul program antivirus instalat, insa sunt situatii cand windows nu face lucrul asta si va trebui sa o faceti voi manual..

2.Daca il dezactivati si nu aveti un alt antivirus instalat sistemul nu este protejat ,insa daca instalati un program antivirus nou si apoi dezactivati Windows Defender sistemul va fi protejat de noul program antivirus instalat..

Acum hai sa raspund si la intrebarile adresate de Alex la sectiunea Propune , functia Gpedit.msc(group policy edit) nu mai exista in windows 10 home a fost scoasa insa in continuare functia Regedit este valabila .Asadar Windows Defender daca este dezactivat nu afecteaza aceste functii.

TUTORIALE VIDEOLĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.