5 Site-uri superutile care te vor ajuta în anumite situații

1
15
5 Site-uri superutile care te vor ajuta în anumite situații
5 Site-uri superutile care te vor ajuta în anumite situații

Astăzi continuăm seria cu site-uri incredibile, superutile etc..Ca atare am găsit de data asta 5 site-uri web pe care eu le-aș clasifica la site-uri utile.

Așadar WeTransfer este un site prin care poți transfera gratuit fișiere până în 2 gb, având posibilitatea de transfer atât prin mail cât și prin link.Un alt exemplu ar fi Colorize-IT practic cu ajutorul acestui site poți da culoare la pozele alb negru, aș zice superutil atunci când ai poze de pe vremea bunicilor alb negru și vrei să îi dai puțină culoare.

MyFridgeFood un alt site interesant ce te va ajuta pe baza ingredientelor din frigider cu o suita de rețete în caz că nu ști ce să mai gătești.

Worldometers îți va oferi statistici gratis despre situația populației în lume , așadar vei vedea evoluții ale populației clasificate pe ani pe țări ..etc.

În final ultimul site web Internetlivestats îți va oferi statistici în live despre internet și anume numar site-uri create ,email-uri trimise ,postări realizate ,căutări pe google ,vizionari videoclipuri ,telefoane tablete cât și computere vândute ..și altele însă cele mai multe detalii vezi în tutorialul de mai jos..

TUTORIAL VIDEO1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.