Cum repari stick-ul usb atunci când nu mai este recunoscut în windows

Cum repari stick-ul usb atunci când nu mai este recunoscut în windows

În secțiunea Propuneri de pe site-ul nostru Irina a postat un comentariu cu o problemă referitoare la un stick usb ,practic a încercat scrierea unei d

Cum folosești telefonul pe post de mouse sau tastatură pe diferite gadget uri
Update driveri dintr-un singur click cu Snail Driver
Cum dezactivati windows defender din Windows 10

În secțiunea Propuneri de pe site-ul nostru Irina a postat un comentariu cu o problemă referitoare la un stick usb ,practic a încercat scrierea unei distribuții linux cu utilitarul Rufus ,insă in timpul operațiunii de scriere s-a stins pc-ul asta ducând la deteriorarea stick-ului usb.Apoi a încercat repararea stick-ului printr-un tutorial video ce se află Aici însă nu a dat rezultate.Așadar sunt foarte multe metode de reparare a stick-ului usb ,însă e posibil să nu funcționeze întodeauna.Astăzi o să simulez practic deteriorarea unui stick usb si în final repararea lui pentru a exemplifica exact ce se întămplă în momentul cănd scoți stick-ul usb din port in timp ce se formatează sau eu stiu ți se închide pc-ul.Ca atare în tutorialul video de mai jos găsiți instrucțiuni de folosire a aplicației MiniTool Partition Wizard Free Edition 10.2 pentru repararea stick-ul usb.

TUTORIAL VIDEOCOMENTARII

WORDPRESS: 25
 • comment-avatar

  mie numi vede stickul adica am introdus stikul dar nu mil vede imi zice ca este dar eu nu il vad in folder

 • comment-avatar

  Salut! Atunci cand folosesc stick-ul pe un smart tv samsung, se conecteaza/deconecteaza din 10 in 10 secunde, pe toata perioada in care este introdus in port. Mentionez ca pe pc functioneaza corect, iar alte stick-uri conectate la tv, functioneaza deasemenea corect. Stick-ul este un Kingston Kingston DT106 128GB USB 3.1, iar tv-ul este un Samsung 43NU7472. Are cineva idee care ar putea fi problema?

 • comment-avatar
  Mircea Pop 1 an în urmă

  Am incercat si prin linux, am instalat un Linux si nu am reusit sa il sterg sau sa il repar. e ceva la nivel I/O. candva cand il foloseam a avut o cadere de tensiune si de atunci nu a mai reactiona. cam aceeasi problema si cu un stick microSD de 8Gb, pe care il vede doar de 125 MB. Acesta a sufert din cauza telefonului in care era bagat. multumesc mult de sprijin.

 • comment-avatar

  Mai incearca si chestia aasta , bagi stick-ul in pc apoi intri in my computer .si acolo unde se afla stick-ul ,dai click dreapta , apoi te duci la Propietati apoi click Security ,aici click pe EDIT dupa care se va deschide o fereastra ai grija sa fie selectat EVERYONE ,cobori putin mai jos la PERMISSIONS FOR EVERYONE si cauti functia FULL CONTROL o bifezi si click apply si apoi ok.Scoti stik*ul si il mai conectezi odata intr-un final ar trebui sa mearga…

 • comment-avatar
 • comment-avatar
  Mircea Pop 1 an în urmă

  Salut, la mine Pendriver ul meu apare in acest program cu Read Only. nicio unealta disponibila. nu apare nicio comanda pe clic dreapta. pe HDD toate sunt active. unde gresesc?

  • comment-avatar

   Salut! fa o poza si adaug-o la comentariu ca sa vad ce anume iti apare…

   • comment-avatar
    Mircea Pop 1 an în urmă

    am facut cateva print screen doar ca nu gasesc modalitatea de atasare. nu pot nici din windows, nici cu cmd diskpart, am incercat si hpusb. toate imi raporteaza o problema de protectie la scriere. totusi pe diskpart dupa ce ii dau sa curete atributul de readonly primesc raspuns ca a fost cu succes, la comanda clean imi spune ca are probleme I/O

 • comment-avatar

  Buna ziua. Mie nu imi arata nici in minitool.. Ce e de facut?

 • comment-avatar
  alexandru georgian florea 1 an în urmă

  am facut cum am vazut si nu a mers la mine scie ca este (unallocated) cum repar sticul

 • comment-avatar

  salut,am patit si eu la fel ca si irina ,am instalat mini tool partition wizard ,dar nici macar acest program nu imi gaseste stick-ul. Mentionez ca atunci cand introduc stickul in laptop se aude sunetul de conectare ,dar nu mi l afiseaza .

  • comment-avatar

   Incearca si la alte pc-uri vezi daca se intampla la fel ,intr-un final daca nu il vede incearca sa gasesiti un firmware de pe site-ul oficial al producatorului este posibil sa gasesti chiar utilitare de recuperare ptr stick,daca nu merge nici asa intri pe linux cu un cd live si il formatezi cu gparted.

 • comment-avatar
  Giuverdea Ion Daniel Giuverdea 1 an în urmă

  si eu am aceeasi problema nu merge in mai multe pc
  tot dat la cineva ca sa ia niste filme.
  precizez ca nu cunosc pe nimeni cu linux ca sa incerc si acolo.
  alte programe de recuperare mai aveti???

 • comment-avatar
  sirbu petru 2 ani în urmă

  buna ziua.am fost la vecinu cu un stick ce functiona perfect pe leptopul meu si lam introdus in pc cu scopul de ai transfera niste muzica.in acel moment pc lui nu mi-a recunoscut stickul si m-am intors acasa si l-am indrodus in portul meu de usb si nici leptopul nu mi-l mai recunoaste.am incercat mai multe pc si toate fac la fel.mentionez ca am incercat si cu aplicatile prezentate aici si tot nu mil vede,nici programul minitool partition nu il vede.pot sa il arunc sau mai incerc.am mai luat un stick si cu riscul de al strica l-am introdus din nou in pc -ul vecinului si sa stricat si ala,pot sa la arunc sau mai am vreo solutie.ms

  • comment-avatar

   Salut dute acum la un alt prieten care are linux intri cu gparted si vezi dacă il recunoaste…:)

 • error: Content is protected !!