Lecția nr.1 codare HTML și CSS construcție website de la zero

HometutorialInternet

Lecția nr.1 codare HTML și CSS construcție website de la zero

Am primit un mesaj de la un prieten pe mail în care relata că și-a făcut un blog pe platforma blogger apoi a vrut să personalizeze tema blog-ului modi

Widget ce afiseaza postari comentarii si pagini totale pe blogger
Cum adaugi efectul fulgi de nea pe website blogger
Cum faci o semnătură email mai profesională pentru Gmail

Am primit un mesaj de la un prieten pe mail în care relata că și-a făcut un blog pe platforma blogger apoi a vrut să personalizeze tema blog-ului modificând codul temei, ca atare a stricat tema.Așadar de astăzi începând o să relizăm o serie de tutoriale video despre codare HTML și CSS în scopuri educative pentru cei începători.

Partea frumoasă a unui website este aceea cu poze ,aranjare ordonată a textului si alte elemente care dă bine din punct de vedere vizual insă în spatele ei de fapt ai să vezi o structură de coduri care fiecare are câte un rol ,fie de aliniere sau îți arată o imagine ori centrează niște elemente din temă.

Atunci când te apuci să faci un website îți trebuie și câteva cunoștințe elementare despre codare HTML și CSS deoarece ai să vrei să modifici tema site-ului după bunul plac si asta se face numai prin modificarea codurilor.

Prin website-ul Codecademy ,ai posibilitatea să înveți gratis cu se manevrează astfel de coduri.În tutorialul de mai jos aveți o explicație mai pe larg despre prima lecție.

TUTORIAL VIDEOCOMMENTS

WORDPRESS: 0