Ce este nou în Windows 1803 Spring Creators Update

Ce este nou în Windows 1803 Spring Creators Update

În urmă cu câteva zile am trecut la Windows 10 versiunea 1803 (Spring Creators Update) ,și pentru că vine cu modificări utile pentru utilizatori astăz

Cum descarcati gratuit varianta originala windows 10 de la Microsoft
Cum proiectezi ecranul telefonului pe pc prin Windows 10 fără aplicații adiționale
Explicatii cum revii inapoi la win 7 sau win 8 dupa upgrade la win 10

În urmă cu câteva zile am trecut la Windows 10 versiunea 1803 (Spring Creators Update) ,și pentru că vine cu modificări utile pentru utilizatori astăzi vă prezint cele mai importante îmbunătățiri cu care vine la pachet.Mai multe detalii vezi și în tutorialul video care se regăsește în spre finalul acestui articol.

1.Aplicațiile din meniul start-up ,la accesul cu click dreapta pe iconiță vă duce către Mai Multe unde o sa găsești o opțiune nouă Setări Aplicații.

2.Modificarea și modernizarea meniurilor din setările de sunet.La Preferințe Volum Aplicații și Dispozitive o să găsești meniuri de reglare a volumului cât și setări într-o formă diferită mult mai simplă și modernă.

3.Modernizarea opțiunei Preferință de Performanța Grafică aici ai posibilitatea de a seta foarte ușor cu ce placă video să rulezi aplicațiile din pc prin varianta clasică sau universală ,opțiunea respectivă este foarte importantă atunci când ai un pc cu 2 placi video.

 

4.La elementul Simplificare Acces s-au adăugat 3 opțiuni prin care reglezi transparența ,animații și bare de defilare în windows.

5.În Setări s-a adaugat o nouă opțiune Asistența Pentru Concentrare prin care alegi ce notificări să primești atunci când ești concentrat pe o actvitate fie ca joci jocuri sau urmărești un film.

6.La Confidențialitate dacă accesezi elementul Diagnostic și Feedback apare o nouă opțiune Ștergere Date de Diagnosticare cu care ștergi toate datele de diagnosticare care au fost colectate de Microsoft

7.S-a modernizat Windows Defender prin adăugarea a mai multor opțiuni de reglare a securității.

8.Opțiunea Vizualizare Activități s-a îmbunătățit prin elementul TimeLine.

TUTORIAL VIDEO


COMMENTS

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!