Aplicații bazate pe ARCore (realitate virtuală) pentru android 2018

2
20

Aplicații bazate pe realitate virtuală ,în acest articol vă prezint câteva aplicații revoluționare bazate pe ARCore comerciale și gratuite pentru android. În 2018 totul se schimbă foarte repede în jurul nostru telefoanele mobile devin din ce în ce mai moderne cu componente hardware sofistificate ,sistemul android este mult mai modernizat și stilizat iar aplicațiile android devin tot mai inteligente cu funcții utile .

1. CamToPlan

camtoplan

O aplicație revoluționară comercială superutilă care costă 17.99 ron la momentul acesta cu care măsori distanțele ,suprafețele din casă pe baza cărora în câteva secunde realizezi planul casei .

Poți efectua măsurători prin intermediul filmării cu dispozitivul mobil., fără niciun efort: lungimea plintelor, pereților, dimensiuni ale
mobilierului, covoarelor etc. Nu este nevoie să vă aplecați pentru a
determina diferite dimensiuni. Folosirea aplicației fiind mult mai
simplă decât utilizarea unei rulete sau a unui telemetru cu laser! Aplicația este disponibilă pe Google Play Click Aici

PREZENTARE VIDEO 


 

2. Horizon Explorer

 

Cu ajutorul aplicației punctați camera la un deal, sat, lac sau un punct de reper la orizont, care vă va spune spre ce vă îndreptați. Se vor afișa numele, distanța, altitudinea și harta punctului țintit.

Prin funcția fly vedeți ce se află peste dealurile din jurul dvs. și pentru a obține așezarea terenului, deasemenea conține funcția vedere hartă 3D. Această aplicație utilizează ARCore Google pentru a face realitatea augmentată. Această tehnologie este disponibilă momentan numai pe modelele Google Pixel, Pixel 2 (versiuni XL), Samsung Galaxy S7 și S8 și Nota 8, LG V30, V30 + și OnePlus 5.

Aplicația este gratuită disponibilă pe Google Play Click Aici

PREZENTARE VIDEO

 

3.IKEA Place

maxresdefault 1

IKEA Place este construit pe ARCore și vă permite practic să „plasați” produsele IKEA în spațiul dvs. Aplicația include modele 3D și true-to-scale , de la canapele și fotolii până la mese de cafea. IKEA Place vă oferă o impresie exactă a dimensiunilor, designului și funcționalității mobilierului în casa dvs., astfel încât să puteți opri și să începeți să vă întrebați ce se potrivește.

Aplicația este gratuită disponibilă pe Google Play Click Aici

PREZENTARE VIDEO

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.