Dark Reader temă întunecată pe orice Website

0
22
Dark Reader temă întunecată pe orice Website
Dark Reader temă întunecată pe orice Website

Dark Reader este asemănător cu modul dark din Youtube ,numai că această extensie îți dă posibilitatea să transformi în modul întunecat ferestrele prin care navighezi către orice website.
Odată instalat pe browser în câteva secunde cu un click ai posibilitatea să treci pe modul dark sau light ,un meniu simplu îți oferă câteva funcții de reglaj pentru lumină ,contrast ,font ,listare websit-uri în cele doua moduri dark si light și altele.

Se potrivește foarte bine chiar și atunci când activezi tema întunecată din windows ,împreună cu browserul activ pe modul dark face tema completă.Instalarea extensiei este extrem de simplă doar accesezi site-ul oficial Click Aici și te îndrepți către browserul pe care îl folosești după care click pe butonul add iar în câteva secunde o să fie prezentă extensia în bara de navigare.

Dacă nu mai dorești această extensie dezinstalarea este foarte simplă vă rog să urmăriți tutorialul video pentru detalii.

De ce să folosim Dark Reader ?

Dark Reader nu afișează anunțuri și este o extensie gratuită.

Dark Reader inversează culori luminoase, făcându-le un contrast ridicat și ușor de citit pe timp de noapte.

Este util mai ales seara când vrei să accesezi website-uri sau vrei să vizionezi un film ,videoclipuri pe web ,când sunteți pe acel alb strălucitor și mai ai un monitor foarte aproape de raza vizuală ochii obosesc ,așadar o soluție ar fi să mergi pe modul dark și ai sa vezi diferența.

O lumină foarte puternică poate să afecteze ochii în timp mai ales pentru cei care folosesc des pc-ul.

Am căutat mai multe soluții pentru această problemă însă găseam aplicații sau extensii cu anumite limitări ,Dark Reader a fost singura care îndeplinit cerințele mele însă sunt sigur că voi cunoașteți și alte variante viabile așa că vă invit să lăsați în căsuța de comentarii și variantele voastre.

TUTORIAL VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.