Stremio 4 resursă de filme începe să semene cu Kodi

Stremio 4 resursă de filme începe să semene cu Kodi

Stremio 4 ''este un hub unic pentru agregarea conținutului video. Descoperiți, organizați și vizionați videoclipuri de la toate sursele de pe orice di

Cum organizezi marcajele din browser pe categorii
Cum te inscrii in directoare web folosind ca exemplu rodirector.tk
Transmission-Qt program rapid si simplist ptr descarcat fisiere prin torrent

Stremio 4 ”este un hub unic pentru agregarea conținutului video. Descoperiți, organizați și vizionați videoclipuri de la toate sursele de pe orice dispozitiv pe care îl dețineți.Filme, emisiuni TV, seriale, televiziuni live sau canale web precum YouTube și Twitch.tv – puteți găsi toate acestea pe Stremio.” citat: www.stremio.com

Așa este descris Stremio pe site-ul oficial ,am zis în titlu că începe să semene cu Kodi și asta pentru că în această versiune avem posibilitate sa instalăm addons-uri sau plugin-uri ca și în Kodi ,sunt doar câteva pe oficial si mai multe pe comunitate însă probabil în viitor o să fie și mai multe ,ce este mai important de reținut este faptul că printre aceste addons-uri se află si cele pentru vizionarea filmelor online sau seriale și sunt gratuite.

Prin deschiderea meniului Discover primesti actualizari cu filme noi ce vor aparea pe cinema cât și seriale ,iar dacă instalezi addon-ului Zooqle le vizionezi gratuit prin câteva click-uri ,deasemenea este disponibilă și subtitrarea prin instalarea addon-ului OpenSubtitles.Subtitrările în limba română sunt codificate sub numele Rum și se regăsesc într-o listă după accesarea funcției Sub din player.

Celelalte opțiuni de organizare a librăriei de filme se poate accesa numai dacă aveți un cont asociat ,însă dacă nu dorești lucrul acesta se poate folosi în modul Guest după acceptarea termenilor ,această soluție o vei găsi prima dată când vei accesa Stremio fiind situată în partea de jos a aplicației ,după care va rămâne memorat în felul acesta.

Din playerul Stremio ai posibiliatea să transferi filmul în video player-ul Vlc instalat pe windows ,ceea ce este excelent deoarece vizionezi la o calitate și mai bună deoarece are mai multe opțiuni de reglare a cadrului .

În tutorialul de mai jos am să vă arăt pe lângă prezentare și un truc cu vlc player pentru descărcarea filmelor.

Tutorial Video

 

COMMENTS

WORDPRESS: 15
 • comment-avatar
  Utulica2 6 luni ago

  Nu se poate instala zooqle Add-Ons

  • comment-avatar

   Faci upgrade la ultima versiune care se afla aci http://www.stremio.com/four apoi dupa ce instalezi ,iti faci un cont la ei vezi ca trebuie sa bifezi toate casutele acelea iar dupa asta de duci la add-ons si pentru filme instalezi RAR ,PIRATEBAY SI JUAN CARLOS…Nu stiu ce naiba fac cred ca vor sa treaca la o versiune noua sau le-au sters ei acele module di comunitate.

 • comment-avatar
  Alin CM 6 luni ago

  de ce a disparut addunul zooqle din comunitate? il aveam instalat dar acum nu mai este si nu prea mai merg filmele.

 • comment-avatar
  Alin CM 6 luni ago

  Sunt conectate toate la același router, mai încerc poate a fost ceva de moment. Am sa instalez și VLC. Dacă îmi apare același mesaj am sa atașez o poza cu el. Eu am făcu exact cum ai prezentat în tutorial am sa dau și un restart poate mai sunt lucruri de instalat.

  • comment-avatar
   • comment-avatar
    Alin CM 6 luni ago

    Am dat restart, am instalat vlc si situatia ete asa, eroarea de la codec apare asa https://imgur.com/zwkCQ0b iar cand dau play in vlc nu preia subtitrarea apare asta https://imgur.com/VLtmAuR . Iar sa dau continutul pe smart TV inca nu functioneaza.

    • comment-avatar
     Alin CM 6 luni ago

     Culmea este ca am un alt tv la care este conectat un google chromecast si acolo trimite cintinutul si functioneaza ok.

     • comment-avatar

      Da asa este cu chromecast functioneaza șnur insă cand mergi pe DLNA ,e cam praf cred ca cu noua versiune vor rezolva si problema asta..Din fericire pentru mine am un smart tv cu android si am instalat direct aplicatia pe tv ,insa am incercat ambele variante si prin dlna si chromecast pe chromecast a mers ,pe dlna nu am reusit.O sa arunc o intrebare si la suport-ul lor legat de treaba asta..Sunt la început de drum pe varianta asta cu addons-uri si trebuie sa avem rabdare.

    • comment-avatar

     Erroarea din poza iti apare la orice film rulezi cand mergi pe streamio.

     • comment-avatar

      Ok, am depistat problema presupun ca accesezi fimul solo:star wars apoi te duce catre alegerea serverelor ei bine aici nu mai alege ZOOQLE 1080P bluray ,alege si tu spre ex:ZOOQLE med 720p si o sa vezi ca merge..incearca…. Șmecheria este ca poti alege serverele ,nu merge pe primul incearca pe al doilea nu merge nici asta te duci la 3 si tot asa…:)..nu trebuie sa instalezi niciun codec aia este o filmare video ca sa ocupe ei cu ceva pana cand insereaza filmul…

     • comment-avatar
      Alin CM 6 luni ago

      Dacă te referi la subtitrarea trimisa prin VLC, da am încercat la câteva filme.

     • comment-avatar
      Alin CM 6 luni ago

      Poate pe viitor o sa meargă și pe dlna pana atunci mă mulțumesc cu chromecast.

 • comment-avatar
  Alin CM 6 luni ago

  Salut, ai idee de ce nu trimite continutul catre un smatra TV, apas pe butonul watch on Smart TV si nu se intampla nimic, pe laptop nu mai se reda filmul iar pe TV nu apare nimic? Mai trebuie instalat ceva? Si inca ceva am dat pe filmul SOLO ceva cu star wars si subtitrarea merge dar video nu zice sa instalez un codc xvid, cum fac asta?

  • comment-avatar

   Trebuie să ai conectate aceste dispozitive pe aceiasi retea ,daca ai un router pe wireless conectezi mobilul ,laptopul si inclusiv smart Tv-ul pe aceiași rețea si mai incerci odată.Am încercat toate variantele de star wars functioneaza normal cu subtitrare si niciuna din acestea nu cere instalare de codec(te-as sfătui să instalezi vlc preventiv si sa faci setarile exact ca in tutorialul video sau să alegi altă sursă după care rulează filmul) apoi incearca sa il deschizi cu VLC ,după treaba asta pune un mesaj aici si spune-mi daca merge.