Web2Desk transformă o pagină web în aplicație nativă

0
51
Web2Desk transformă o pagină web în aplicație nativă
Web2Desk transformă o pagină web în aplicație nativă

Web2Desk este un website ce se găsește care printr-o modalitate simplă transformă paginile web preferate în aplicații native disponibile pe Windows ,Linux și MacOS.
Creați aplicații desktop pentru site-urile Web preferate ,obțineți aplicații pentru canalele YouTube, pentru social media și pentru site-urile preferate de muzică ,pentru jocurile online preferate sau website-uri informative și educaționale.

Principiul de transformare este foarte simplu ,adăugați adresa Web preferată pe Web2Desk ,apoi alegeți un nume pentru viitoarea aplicație după care adăugați o adresă email validă apoi click pe butonul Create Now.

După ce aplicația a fost procesată primești un email cu link spre descărcarea aplicației realizate.Aplicația este arhivată în .zip ,după ce o dezarhivezi vei constata că este o aplicație portabilă ,pentru siguranță este bine să mutați acest folder în altă zonă ,ideal ar fi să o mutați în Program Files după care faceți o scurtătură pe desktop la extensia .exe din folder.

Este foarte interesantă această transformare deoarece funcționează fără browser ,mi-am făcut câteva seturi de aplicații cele mai importante fiind: google maps ,google doc ,google translate ,facebook ,youtube ,filghtstats ,17TRACK (urmărește coletele) și alte aplicații pe care eu le folosesc.
Acum nu vă apucați să faceți la toate website-urile favorite din browser deoarece o să ocupați mult spațiu pe hard și presupun că nu vreți asta ,vă limitați doar la paginile Web foarte importante cum ar fi pagini pentru covertire măsuri ,curs valutar ,meteo ,hărți , educative și ar mai fi ele însă cred că ați prins ideea.

Dacă ești pasionat de jocuri online și vrei să scapi de tab-urile din browser ,poți realiza propia ta aplicație cu jocul preferat și asta este destul de interesant deoarece nu ai nevoie de browser pentru a rula jocul oline ,dacă rulezi jocul pe browser vei consuma resurse de două ori deoarece browser-ul utilizează o parte din resurse plus tab-ul deschis cu jocul respectiv , prin realizarea unei aplicații te limitezi doar la jocul preferat.

TUTORIAL VIDEO

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.