Web2Desk transformă o pagină web în aplicație nativă

HomeInternetMentenanta

Web2Desk transformă o pagină web în aplicație nativă

Web2Desk este un website ce se găsește AICI care printr-o modalitate simplă transformă paginile web preferate în aplicații native disponibile pe Windo

Top 5 Website-uri pentru descărcare jocuri gratis
ZoneAlarm Free Antivirus 2018 supercomplet antivirus și firewall
Cum descarci rapid orice videoclip de pe Facebook

Web2Desk este un website ce se găsește AICI care printr-o modalitate simplă transformă paginile web preferate în aplicații native disponibile pe Windows ,Linux și MacOS.
Creați aplicații desktop pentru site-urile Web preferate ,obțineți aplicații pentru canalele YouTube, pentru social media și pentru site-urile preferate de muzică ,pentru jocurile online preferate sau website-uri informative și educaționale.

Principiul de transformare este foarte simplu ,adăugați adresa Web preferată pe Web2Desk ,apoi alegeți un nume pentru viitoarea aplicație după care adăugați o adresă email validă apoi click pe butonul Create Now.

După ce aplicația a fost procesată primești un email cu link spre descărcarea aplicației realizate.Aplicația este arhivată în .zip ,după ce o dezarhivezi vei constata că este o aplicație portabilă ,pentru siguranță este bine să mutați acest folder în altă zonă ,ideal ar fi să o mutați în Program Files după care faceți o scurtătură pe desktop la extensia .exe din folder.

Este foarte interesantă această transformare deoarece funcționează fără browser ,mi-am făcut câteva seturi de aplicații cele mai importante fiind: google maps ,google doc ,google translate ,facebook ,youtube ,filghtstats ,17TRACK (urmărește coletele) și alte aplicații pe care eu le folosesc.
Acum nu vă apucați să faceți la toate website-urile favorite din browser deoarece o să ocupați mult spațiu pe hard și presupun că nu vreți asta ,vă limitați doar la paginile Web foarte importante cum ar fi pagini pentru covertire măsuri ,curs valutar ,meteo ,hărți , educative și ar mai fi ele însă cred că ați prins ideea.

Dacă ești pasionat de jocuri online și vrei să scapi de tab-urile din browser ,poți realiza propia ta aplicație cu jocul preferat și asta este destul de interesant deoarece nu ai nevoie de browser pentru a rula jocul oline ,dacă rulezi jocul pe browser vei consuma resurse de două ori deoarece browser-ul utilizează o parte din resurse plus tab-ul deschis cu jocul respectiv , prin realizarea unei aplicații te limitezi doar la jocul preferat.

TUTORIAL VIDEO

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0