Wise Program Uninstaller elimină rezidurile din regiștri

0
60
Wise Program Uninstaller
Wise Program Uninstaller

Atunci când instalezi un program sau o aplicație ,în registri si program files se fac modificări prin adăugarea unor fișiere sau valori.În timp după instalări multiple ai sa te trezești cu foarte multe foldere goale si reziduri care rămân în urma dezinstalării clasice ,acestea îți va ocupa memoria pc-ului aglomerând capacitatea hdd-ului de citire sau de scriere.
Foldere goale cu numele programului rămase la program files în urma dezinstalării de multe ori te încurcă deoarece nu mai depistezi exact care program e bun ,pentru a scăpa de probleme o să folosim în acest tutorial video aplicația Wise Program Uninstaller.

Ce este Wise Program Uninstaller?

Wise Program Uninstaller este un program inteligent care vă va permite să dezinstalați programe rapid și complet folosind o interfața simplă și ușor de utilizat.
Cu motorul de scanare încorporat va scana și șterge toate fișierele asociate ,folderele și elementele de registry după dezinstalare, asigurându-vă că software-ul este eliminat complet de pe computer.
Unele programe dezafectate sau cu fișierul uninstall eronat/șters ,nu pot fi dezinstalate prin mijloacele convenționale ,însă prin opțiunea „Dezinstalare forțată“ a programului poți elimina aceste probleme foarte ușor.
Acesta scanează sistemul căutând prin fișiere și registri, elementele care sunt asociate cu acest program și le va șterge, ca și cum nu ai instalat niciodată programul respectiv.

Conține o funcție rapidă pentru dezinstalare prin căutarea programului respectiv ,în unele cazuri aplicațiile atunci când le instalăm nu urmează cale c:/program files pur si simplu se instalează prin alte locații ascunse ,ca atare nu le vei găsi în meniul pentru dezinstalare clasică și nici în meniul wise ,așa că cu ajutorul funcției de căutare wise o să poți dezinstala acest program prin câteva click-uri, însă mai multe detalii o să găsiți în tutorialul de mai jos..Pentru descarcarea programului accesați Wise Program Uninstaller adresa AICI.

TUTORIALE VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.