FileFriend ascunde videoclipuri, fișiere sau text în spatele unei poze

0
27
FileFriend ascunde videoclipuri ,fișiere sau text în spatele unei poze
FileFriend ascunde videoclipuri ,fișiere sau text în spatele unei poze

FileFriend este un mic utilitar portabil care îți permite să desparți un fișier mai mare în părți mai mici,conține un instrument de criptare și are capacitatea de a ascunde fișierele țintă sau text într-un fișier JPG.

Panoul principal al programului are o interfața simplă împărțit în șase tab-uri: Split, Join, Encrypt, JPK (un pachet sau un folder în interiorul unui JPEG), JTX (un text în interiorul unui JPEG), Compare .

Funcția Split permite împărțirea unui fișier țintă într-un număr fix de fișiere, poți adăuga dimensiunea(mb) pe baza căreia va fi făcută despărțirea sau completezi numărul de fișiere în care va fi împărțit fișierul sursă iar FileFriend își va da seama de restul însuși.

Funcția JPK este un instrument simplu pentru a ascunde un fișier sau un dosar în interiorul unui JPG. Indicați programul la o imagine țintă și fișierele care vor fi ascunse după imagine apoi introduceți o parolă și vor fi salvate. Același panou poate fi utilizat de către un destinatar dacă cunoaște parola, pentru a vizualiza o listă de fișiere din dosar, pentru a le extrage sau a le elimina complet (JPEG-ul este restabilit în starea inițială).

Encrypt este o funcție de criptare care criptează un fișier sau conținutul unui dosar utilizând parola pe care o specificați.

Atenție: În momentul când criptați un fișier ,trebuie neapărat să țineți minte parola sau să o notați undeva, atunci când vreți să decriptați fișierul odată adăugat pe meniul Encrypt va trebui să scrieți parola corectă pentru decriptare altfel o să îl mai criptați încă odată.

Acest lucru nu este neapărat un lucru rău, deoarece înseamnă că un atacator are și o singură șansă de a decripta fișierele. Dar păstrați-o în minte și criptați fișierele la care ați făcut deja o copie pe un cd sau un stick.

Funcția JTX este un instrument care ascunde un text în spatele unei poze jpeg. (Atenție nu document ,pur și simplu scrii un text pe care îl vei ascunde în spatele unei poze jpeg).

Acestea sunt cele mai importante instrumente iar dacă vrei să descarci aplicația ⤓ Click Aici ⤓

TUTORIAL VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.