Gmail cum anulați ascunderea automată a meniului

Gmail cum anulați ascunderea automată a meniului

Gmail este cel mai utilizat serviciu email și presupun că mulți dintre voi îl folosiți, acest serviciu a fost modernizat cu îmbunătățiri majore care p

Cum asigurati o securitate mai buna pe un router wireless
Cum anulati un email trimis din greseala pe Gmail
Soft captura desktop ce genereaza instant link pentru share

Gmail este cel mai utilizat serviciu email și presupun că mulți dintre voi îl folosiți, acest serviciu a fost modernizat cu îmbunătățiri majore care pot pune probleme în manevrarea meniurilor.

Săptămâna aceasta am primit în jur de 20 email-uri de la diferite persoane care cereau o rezolvare la dezactivarea funcției de auto ascundere a meniului principal din interfața modernă Gmail.

Sincer și eu am trecut prin acest moment neplăcut deși rezolvarea era extrem de simplă,odată cu trecerea de la interfața clasică la cea modernă funcțiile noi au pus probleme în manevrare utilizatorilor obișnuiți cu cea clasică.

Ascunderea automată a meniului îmi pare extrem de enervată deoarece de fiecare dată când vrei să accesezi o categorie din meniu sau pur si simplu vrei sa intri pe mesajele primite,meniul glisează spre stânga apoi se ascunde de fiecare dată când treci cursorul.

După cum am spus rezolvarea este extrem de simplă așadar mai jos este un tutorial video explicativ.

TUTORIAL VIDEO

COMMENTS

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!