Terrarium TV aplicație pentru vizionare filme

1
19
Terrarium TV aplicație pentru vizionare filme
Terrarium TV aplicație pentru vizionare filme

Terrarium TV este o aplicație pentru android disponibilă și pe windows prin emulatorul Bluestacks prin care vizionezi filme gratis.Aplicația a fost propusă de „Jhon” pe secțiunea Cere Tutorial de pe site-ul Tutoriale Video.
Terrarium TV este cea mai bună metodă de a transmite un număr nelimitat de filme și emisiuni TV în HD. Este gratuită ,și aveți nevoie doar de o bună conexiune Wifi sau Date Mobile pentru a vă bucura de filme.Terrarium TV este disponibil pe Android, Windows, FireTV, Roku, Android Box, și altele.

Caracteristici Terrarium TV

-Cele mai rapide actualizări ale listei de vizionări, astfel încât să nu pierdeți cele mai recente episoade ale emisiunilor TV.
-4 formate de player acceptate în aplicație, pentru a reda fără probleme
-Mai puține anunțuri în comparație cu alte aplicații de streaming video.
-Suport pentru subtitrări ,mai ales dacă utilizați MX Player cu conținutul care permite corectarea oricăror diferențe minore în sincronizare.

Pe lângă butoanele de redare conține și opțiuni de descărcare a filmului cât și a subtitrării ,în plus ai opțiunea de alege între mai multe playere cum ar fi Vlc sau Mx player.Instalarea se face prin descărcarea aplicației de pe site-ul oficial și încărcarea acesteia pe un dispozitiv android după care procedura este simplă.
Dacă dorești să instalezi pe un pc procedura este puțin mai costisitoarea deoarece este necesar să instalezi un emulator android ,aplicația se va comporta foarte bine odată instalată pe emulator.Aplicația poate fi descărcată de AICI iar emulatorul Bluestack de AICI
Această metodă o prezentăm astăzi prin tutorialul video de mai jos:

TUTORIAL VIDEO

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.