Blokada blochează reclamele din jocuri de pe telefon

HomeSecuritateLinux

Blokada blochează reclamele din jocuri de pe telefon

Blokada este o aplicație pentru android care blochează eficient anunțurile, tracking și malware. Acesta face dispozitivul mai rapid și vă protejează c

Cum vezi sau descarci filme online pe telefon fara sa accesezi browser-ul
Ruleaza Android pe orice pc bazat pe chipset Intel prin Stick Usb
Google Lens identifică obiectele din poze culegând informații utile

Blokada este o aplicație pentru android care blochează eficient anunțurile, tracking și malware. Acesta face dispozitivul mai rapid și vă protejează confidențialitatea. Este gratuit, open source și sigur.
Cred că este cel mai eficient mod de a opri reclamele pop-up din jocuri, de regulă aceste jocuri îți prezintă reclame adsense ceea ce este în regulă, însă mai nasol este atunci când te joci și îți sare pe ecran o reclamă gen pop-up ce te obligă să întrerupi jocul și să dai click pe acel X care de multe ori este ascuns sau colorat în tonuri cu grafica de abia îl vezi.
Reclamele sunt folosite de autori sau creatori de jocuri pentru a întreține mentenanța, însă unele reclame sunt plasate prea des și ca atare te face să renunți la jocul respectiv.

Blokada funcționează pentru toate aplicațiile ,nu numai în browser!

Suportă atât rețele Wi-Fi, cât și rețele mobile și este perfect sigură și ușor de utilizat.

Blokada se poate descărca de la adresa Click Aici

Am realizat acest tutorial video la cererea voastră, și dacă doriți mai multe detalii accesați tutorialul video de mai jos.

TUTORIAL VIDEO

COMMENTS

WORDPRESS: 0