Squoosh poate micșora o poză de 13 mb până la 1.77 mb

Squoosh poate micșora o poză de 13 mb până la 1.77 mb

Google Chrome Labs a proiectat un nou instrument web numit Squoosh, care permite comprimarea și reformarea imaginilor. Aplicația Web comprimă rapid im

Greenshot îți face tasta print screen mai specială
Aplicație supertare cu care îți personalizezi ecranul telefonului instalând imagini live 3d
Cum remediezi imperfectiunile din poze cu Picasa 3.9B

Google Chrome Labs a proiectat un nou instrument web numit Squoosh, care permite comprimarea și reformarea imaginilor. Aplicația Web comprimă rapid imaginile folosind o grămadă de codecuri ,este disponibilă în toate browserele, deși funcționează cel mai bine pe Chrome.

Puteți accesa Squoosh online prin site-ul oficial cu Click Aici fiind ușor de manevrat, odată încărcat, poate funcționa offline și în browser. Aplicația bazată pe web este relativ simplă de utilizat: suportă o gamă largă de formate web, cum ar fi JPG, MozJPEG, WebP și PNG. De asemenea, vă arată o comparație vizuală de 1 la 1 a imaginii originale și a versiunii comprimate, pentru a sesiza diferențele. După ce ați terminat de editat, atingeți butonul descărcare pentru a salva imaginea local.

Modalitatea este simplă încarci poza pe pagina web iar apoi o să vezi 2 ecrane în stânga fiind poza originală iar în dreapta poza comprimată deja ,iar dacă nu îți convine cum este comprimată poză ,ai posibilitatea să modifici calitatea după cum dorești cu uneltele afișate pe pagină.

TUTORIAL VIDEO

Please accept preferences, statistics, marketing cookies to watch this video.

COMENTARII

WORDPRESS: 0