Aplicații gratuite pentru PC like a pro

2
35
Aplicatii gratuite pentru PC like a pro
Aplicatii gratuite pentru PC like a pro

Aplicații gratuite găsești pe mai multe site-uri de renume cum ar fi FileHippo sau FilePuma – site după care m-am inspirat astfel încât acum câteva zile am reușit să achiziționez un plugin pentru WordPress cu care am îmbunătățit secțiunea Download  de pe site-ul Tutoriale Video similar cu site-urile de mai sus.

Like a pro 🙂 m-am apucat de treabă și am adăugat categorii despre Securitate, back-up, Sistem,RescueCd, Internet ,Office, Aplicații Web, Media și altele fiecare din ele conține cele mai folosite aplicații gratuite pe care poți să le descarci cu ușurință.

Pe fiecare program ai să găsești, un buton (i) peste care trecând cursorul vei afla detalii despre aplicația respectivă tradus în limba română, de asemenea pe lângă acest buton se regăsește un buton în formă de inimă pe care vei da like și ultimul buton va fi cel de download.

Odată ce ai apăsat butonul download vei fi direcționat către secțiunea download de pe site-ul oficial al aplicației respective.

Secțiunea Download de pe site nu conține reclame este curată și ușor de folosit, așadar vă invit să accesați acestă secțiune pe adresa https://www.tutorialevideoit.ro/download,de asemenea vezi și tutorialul video de mai jos.

TUTORIAL VIDEO

 

2 COMENTARII

  1. Ehee, aranjare frumoasa,munca buna,vad si alte programele noi (toate in video-clip), dar mie nu mi de mai deschide sectiunea ,,download” ….doar apar trei buline negre,si se tot incarca fara nici-un succes ….???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.