Desktophut personalizează pc-ul cu cele mai superbe live wallpapere

Desktophut personalizează pc-ul cu cele mai superbe live wallpapere

DesktopHut este instrumentul care vă permite să redați orice fișier video ca fundal live pe desktop. Poate fi orice îți place din domeniul sf,filme,3

Cum eliminati petele de pe fața dintr-o poza cu programul Gimp
Cum corectezi o poză care nu se vede prea bine cu Photos
Cum comprimati o poza aproape 90 la suta fara sa pierdeti din calitate

DesktopHut este instrumentul care vă permite să redați orice fișier video ca fundal live pe desktop. Poate fi orice îți place din domeniul sf,filme,3d,abstract etc. Instrumentul este gratuit și se descarcă de AICI vine într-un factor portabil și poate fi executat direct.

Odată ce ați pornit, puteți selecta un fișier video care să fie redat apăsând pe butonul Redare. Redarea unei imagini live pe un desktop consumă anumite resurse, însă DesktopHut vă asigură că resursele minime sunt consumate în timp ce imaginea de fundal este redată pe computer,pentru orice eventualitate descărcați fișiere video care nu sunt foarte mari.

DesktopHut este disponibil pentru toate platformele, inclusiv Windows, Linux și MacOS. Acesta vine cu câteva personalizări pe varianta Windows. Puteți activa modul monitor dual dacă aveți două ecrane de monitor conectate. Aceasta este o caracteristică minunată pentru oricine caută imagini de fundal vii pe ambele ecrane. În afară de asta, puteți chiar să activați sunetul și să controlați volumul. Dacă fișierul video selectat are o muzică de fundal, acesta ar fi redat împreună cu imaginea de fundal.

COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!