Image Resizer redimensionează o poză în câteva secunde

0
30

Image Resizer for Windows este o aplicație bine construită care vă permite să redimensionați unul sau mai multe fișiere de imagini selectate direct din Windows Explorer prin meniul contextual secundar (clic dreapta) aplicația se regăsește la această adresă Click Aici.

Image Resizer pentru Windows oferă o modalitate mai ușoară și rapidă de redimensionare a imaginilor într-un singur clic. Cu aceasta puteți redimensiona convenabil una sau mai multe imagini selectate prin meniul contextual, fără a fi necesară deschiderea unui alt editor de imagini terță parte. Funcționează ca extensie pentru Windows shell, prin urmare trebuie doar să selectați fotografia sau fotografiile pe care doriți să le modificați. Apoi, va apărea o fereastră de dialog care oferă numeroase alternative de redimensionare. Pe lângă dimensiunile implicite (mic, mediu, mare) Image Resizer pentru Windows vă permite să setați dimensiuni personalizate utilizând pixeli, procente sau chiar centimetri!

În general, Image Resizer pentru Windows este ușor de instalat și de utilizat. Este o mare alternativă la deschiderea imaginii într-o altă aplicație. Este un instrument excelent pentru cei care au nevoie să redimensioneze imagini foarte mari cum ar fi cele de 10 mb la o înaltă rezoluție ce au fost scoase recent de pe un aparat foto în dimensiunile folosite în mod regulat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.