Icon Shepherd restaurează poziția scurtăturilor de pe desktop

Icon Shepherd restaurează poziția scurtăturilor de pe desktop

Icon Shepherd este un software care monitorizează în mod silențios schimbările care se întâmplă cu pictogramele de pe desktop. De asemenea poate urmăr

Aplicație previzualizare fisiere extrem de rapidă pentru Windows 10 la fel ca în MacOS
Cum faci captura video desktop de calitate cu Icecream Screen Recorder
Cum adaugati diferite efecte intr-un clip video

Icon Shepherd este un software care monitorizează în mod silențios schimbările care se întâmplă cu pictogramele de pe desktop. De asemenea poate urmări adăugarea ,ștergerea sau redenumirea unei pictograme. Odată instalat, se va așeza în bara de startup acolo unde sunt si celelalte unelte cum ar fi ceas ,notificari etc.
În timp ce pictograma este acolo, monitorizează schimbările care apar în pictogramele de pe desktop, cum ar fi atunci când le mutați sau adăugați, ștergeți sau redenumiți o pictogramă. Când se detectează o schimbare, Icon Shepherd face o captură a pozițiilor icoanelor și o memorează.Dacă se întâmplă ceva și icoanele devin tot greșite, puteți folosi Icon Shepherd pentru a restaura pozițiile pictogramelor dintr-o poziție anterioară, cu doar câteva clicuri ale mouse-ului.Aplicația poate fi descărcată de la această adresă CLICK AICI .

IMPORTANT:
Cu toate acestea ,dacă opțiunea Auto arrange icons option (Ajustare automată a pictogramelor) este activată pentru desktop, atunci Icon Shepherd nu va reuși să restaureze pozițiile pictogramelor: acestea ar fi organizate automat de Windows.
Când Icon Shepherd detectează o astfel de situație, vă oferă să dezactivați această opțiune.
De asemenea, puteți să-l ștergeți, făcând clic dreapta pe un spațiu gol al Desktop-ului dvs. și utilizând meniul View vezi poză:

TUTORIAL VIDEO

COMMENTS

WORDPRESS: 0