CampStove 2 produce 5V atunci când arzi lemne

HomeȘtiri

CampStove 2 produce 5V atunci când arzi lemne

BioLite CampStove 2 face mai mult decât gătit și apă fiartă ,de fapt, este unul dintre cele mai tari gadgeturi de camping pe care le puteți cumpăra. A

Ce sunt eSIM-urile?
Garmin Fenix 6x Pro Solar smartwatch care se încarcă de la soare
Google Plus pentru utilizatori se desființează pe 2 aprilie

BioLite CampStove 2 face mai mult decât gătit și apă fiartă ,de fapt, este unul dintre cele mai tari gadgeturi de camping pe care le puteți cumpăra. Acesta convertește căldura produsă prin arderea lemnelor în electricitate.

CampStove 2 foto1

O baterie detașabilă de 2600mAh și un tablou de bord inteligent cu LED-uri care arată starea curentă a bateriei și setările vitezei ventilatorului vă permite să încărcați telefoanele mobile și alte obiecte gadget în timp ce vă aflați în aer liber.

CampStove 2 foto1

BioLite CampStove 2 fierbe 1 litru de apă în 4,5 minute prin ardere ,consumând orice biomasă regenerabilă (crenguțe ,peleți ,lemne..etc) ,în același timp va genera 5V prin ieșirea USB.
Cântărește numai 2 kg fiind ușor de transportat atunci când pleci în vacanțe mai ales dacă alegi să campezi în aer liber.

Pe Amazon acest produs fără accesorii costă 129.95$ iar pe ebay produsul cu accesoriile din poza de mai jos se vinde la 198.90$ ,prețurile extrase sunt la momentul realizării acestui articol.
CampStove 2 conține următoarele accesorii cum ar fi Grilltop gril portabil , KettlePot dispozitiv pentru gătit și USB FlexLight dispozitiv pentru iluminat.

Pentru mai multe detalii urmărește prezentarea video de mai jos.

BioLite CampStove 2 +acesorii

TUTORIAL VIDEO

COMMENTS

WORDPRESS: 1