Google Plus pentru utilizatori se desființează pe 2 aprilie

Google Plus pentru utilizatori se desființează pe 2 aprilie

Astăzi m-am trezit cu un email de la Google+ Team în care se specifica să salvez datele de pe conturile mele deoarece pe 2 aprilie acestea vor fi șter

Când se lansează Samgung Galaxy s10
CampStove 2 produce 5V atunci când arzi lemne
Huawei Honor View 20 smartphone cu cameră de 48MP

Astăzi m-am trezit cu un email de la Google+ Team în care se specifica să salvez datele de pe conturile mele deoarece pe 2 aprilie acestea vor fi șterse.Au constatat că nu a fost utilizat precum s-ar fi așteptat ,probabil ar fi vrut să ajungă la nivelul celor de top cum ar Facebook sau Instagram ,Twiiter etc. însă din păcate utilizatorii nu au accesat acest serviciu foarte des.

Acum hai să fim realiști deschizi telefonul găsești o grămadă de servicii de la google cum ar fi motor de căutare, photos ,gmail ,google drive, google plus ,maps ,hangouts, play music, google drive ,play store cam astea sunt la mine în telefon ,acum pe bune nu sunt cam multe ,adică nici nu ar trebui să ne mirăm de ce nu este accesat.

Multe din aceste servicii sunt utile însă sunt câteva care eu nu le-am accesat niciodată și stă în telefonul meu acolo degeaba consumând bateria telefonului fără să am posibilitatea să le dezinstalez.

Așadar în concluzie părerea mea de utilizator este limitarea la mai puține servicii google care să fie de calitate și utile și să te asiguri că utilizatorul are nevoie de acestea și le accesează.

Așa că trebuie să te grăbești să îți descarci datele de pe aceste conturi iată cum faci acest lucru citește informațiile de la acest link https://support.google.com/plus/answer/1045788

Mai jos se află mesajul primit de la Google+Team:

Citat by Google+Team:

” Google+ pentru consumatori în aprilie 2019, din cauza gradului scăzut de utilizare și a dificultăților pe care le presupune menținerea unui produs de succes, care să se ridice la nivelul așteptărilor clienților. Îți mulțumim că ai folosit Google+ și dorim să îți spunem care sunt pașii următori, de exemplu, cum să descarci fotografiile și alt conținut.

Pe 2 aprilie, contul tău Google+ și toate paginile Google+ pe care le-ai creat vor fi închise și vom începe să ștergem conținutul din conturile Google+ pentru consumatori. Fotografiile și videoclipurile din Google+ din Arhiva de albume și din paginile Google+ vor fi șterse la rândul lor. Poți să descarci și să salvezi conținutul, însă trebuie să faci acest lucru înainte de luna aprilie. Reține că fotografiile și videoclipurile cărora le-ai făcut backup în Google Foto nu vor fi șterse.

Procesul de ștergere a conținutului din conturile Google+, Paginile Google+ și Arhiva de albume pentru consumatori va dura câteva luni, iar conținutul poate fi disponibil în această perioadă. De exemplu, este posibil ca utilizatorii să vadă în continuare anumite părți ale contului lor Google+ prin intermediul jurnalului de activități și ca anumit conținut Google+ pentru consumatori să rămână vizibil pentru utilizatorii G Suite până la ștergerea versiunii Google+ pentru consumatori.

Începând din 4 februarie, nu vei mai putea crea noi profiluri, pagini, comunități sau evenimente Google+.

Pentru mai multe detalii și noutăți legate de închidere, consultă Întrebările frecvente complete.

Dacă deții sau moderezi o Comunitate Google+, poți să descarci și să salvezi datele pentru Comunitatea ta Google+. De la începutul lui martie 2019, vor fi disponibile pentru descărcare date suplimentare, cum ar fi autorul, corpul de text și fotografiile, pentru fiecare postare dintr-o comunitate publică. Află mai multe

Dacă te conectezi la site-uri și aplicații cu ajutorul butonului Conectare Google+, începând cu următoarele săptămâni aceste butoane nu vor mai funcționa. În unele cazuri, vor fi înlocuite cu un buton Conectare cu Google. Te vei putea conecta în continuare cu Contul Google oriunde vezi butoane Conectare cu Google.

Dacă ai folosit Google+ pentru comentarii pe site-urile tale sau pe alte site-uri, această funcție va fi eliminată din Blogger pe 4 februarie și din alte site-uri pe 7 martie. Toate comentariile tale Google+ de pe toate site-urile vor fi șterse începând cu 2 aprilie 2019. Află mai multe

În cazul clienților G Suite, Google+ pentru contul G Suite va rămâne activ. Contactează administratorul G Suite pentru mai multe detalii. În curând vor fi disponibile funcții noi și un aspect nou. Află mai multe

Dezvoltatorii care folosesc API-urile Google+ sau Conectare Google+ trebuie să dea clic aici pentru a vedea cum îi va influența schimbarea.

Întreaga echipă Google+ îți mulțumește că ai făcut din Google+ un loc special. Le suntem recunoscători artiștilor, creatorilor de comunități și liderilor de opinie talentați care au făcut din Google+ căminul lor. Nu ar fi fost la fel fără pasiunea și dedicarea lor. ”

COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!