LG SIGNATURE OLED TV R tv led al viitorului

0
21
LG SIGNATURE OLED TV R tv led al viitorului

LG SIGNATURE OLED TV R  este cel mai nou televizor OLED de la LG, care are un  display dintr-un materialul flexibil ce rulează într-un tub ,la fel ca un poster , practic ia experiența TV smart tradițională și o restrânge într-un mobilier compact de metal.

tv oled tv r

În mod tradițional, la CES 2019 Consumer Electronics Show, dezvoltatorii de frunte prezintă noile tehnologii și soluții care au fost dezvoltate și sunt planificate să fie introduse pe televizoarele din 2019. Standard în modelele de vârf a devenit suport pentru streaming video, control vocal, abilitatea de a vă conecta la asistenții vocali de la Google și Alexa.

tv oled tv r 2

LG este un lider în dezvoltarea ecranelor OLED și, de fapt, singurul dezvoltator de ecrane OLED. LG continuă să îmbunătățească ecrane OLED în 2019 ,vor fi disponibile la vânzare TV OLED cu o rezoluție de 8K. Primul televizor OLED88Z9 va intra în vânzare (pentru piețele din America de Nord modelul OLED88Z9PUA, pentru modelul OLED88Z9PLA din Europa).

Caracteristicile acestui televizor suportă următoarele tehnologii.

LG ThinQ AI | Google Assistant | Alexa 8K

LG OLED Display

LG α9 Gen 2 Pro Intelligent Processor

Dolby Vision | Dolby Atmos

Noul procesor de la LG (LG α9 Gen 2 Pro), special conceput pentru televizoarele 8K, cel mai probabil este un procesor α9, dar cu un procesor video adaptat pentru 8K.

Diferențele între 4k și 8k nu sunt chiar vizibile la distanțe mari ,însă la distanțe mici se poate observa clar diferența.

Dolby Vision acum cu procesorul Inteligent α9 Gen 2 și algoritmul AI de învățare profundă furnizează un alt nivel de imagini realiste.

O prezentare mai în detaliu pe site-ul oficial lg.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.