Avira Password Manager stochează în siguranță parolele

1
30
Avira Password Manager este un serviciu web pentru a gestiona și stoca parolele de pe diferite website-uri unde aveți conturi cu logare sau alte notițe importante.

Avira Password Manager este un serviciu web pentru a gestiona și stoca parolele de pe diferite website-uri unde aveți conturi cu logare sau alte notițe importante.
Toate parolele vor fi stocate într-un singur loc cu criptare de tip militar (AES-256).

Avira Password Manager a fost lansat de compania germană Avira GmbH care are o vechime în securitate de 30 de ani.
În momentul când o să accesați acest serviciu se va cere realizarea unui cont la care se va adăuga o parolă principală pentru a avea posibilitatea să accesați de pe mai multe dispozitive prin intermediul unei extensii instalate pe browser.

Ai posibilitatea să salvezi parolele în timpul navigării pe browser. De asemenea, poți să creezi note sau fie să comentați despre anumite intrări, și să le accesați pe toate dispozitivele.
Avira Password Manager te scutește de tastarea detaliilor de conectare plictisitoare și repetitive deoarece managerul de parole va completa automat căsuțele cu detalii.
Managerul de parole generează și stochează parole unice pentru conturile dvs., protejându-vă împotriva furtului de identitate.

Nu mai faceți eforturi pentru a crea noi parole sau de resetare a celor vechi. Managerul Avira Password Manager este disponibil ca tablou de bord web și ca aplicație mobilă. Tabloul de bord web este completat de o extensie de browser unde puteți salva automat parolele cu ușurință.

Tabloul de bord online este vizualizarea unică pentru toate parolele dvs. Creați și adăugați parole noi sau editați cu ușurință. De asemenea, puteți importa parole de la alți administratori de parole. Pur și simplu utilizați extensia browserului dacă doriți să vă bucurați de completarea automată.
Este mult mai ușor cu extensia browserului: stochează parolele în timp ce navigați și adaugă datele de conectare pe care le-ați salvat anterior.

Extensia browserului este în prezent disponibilă pentru Google Chrome, Mozilla Firefox și Opera de asemenea serviciul poate fi accesta de AICI.

TUTORIAL VIDEO

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.