Cum descarci Windows 10 sau 8.1 cu Rufus foarte rapid

6
85
Cum descarci Windows 10 sau 8.1 cu Rufus foarte rapid

Există mai multe variante în care un utilizator poate obține accesul la linkurile de descărcare Windows 10. Mulți furnizori terți au găzduit mai multe fișiere ISO ale sistemului de operare Windows 10 pe diferite servere și alte locații.
Dar autenticitatea acestor fișiere nu poate fi verificată, deoarece acești furnizori terți au capacități de modificare a fișierului ISO și, prin urmare, fac computerul care a primit copia Windows 10 să fie instalată din acea imagine fiind vulnerabilă atât la atacurile intenționate, cât și la cele neprevăzute.

Prin urmare, există foarte puține surse de încredere prin care un utilizator poate obține o copie în siguranță a imaginii de instalare Windows 10 acestea fiind Media Creation Tool, Windows 10 de pe site-ul oficial și altele.
Rufus este o altă aplicație de încredere portabilă gratuită și open source pentru Microsoft Windows care poate fi utilizată pentru a descărca în siguranță Windows 10,de asemenea poate formata și scrie unități USB flash butabile sau USB live,cd dvd.etc.

Aplicația Rufus poate fi descărcată de la această adresă click aici

Cu versiunea 3.5 pe lângă celelalte opțiuni cunoscute apare în meniu și o nouă opțiune Download.
Prin opțiunea Download descarci gratuit imaginile originale iso pentru Windows 10 și Windows 8.1 foarte simplu fără să ajungi pe Microsoft.com.
Foarte interesant este faptul că ai posibilitatea să alegi atât versiunea(ex: Home/Pro) cât și arhitectura procesorului x64 sau x86.
Mai multe detalii vezi în tutorialul video de mai jos.

TUTORIAL VIDEO

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.