Variantă simplă pentru a descărca muzică de pe net

2
587
Variantă simplă pentru a descărca muzică de pe net

Pe internet o să găsești mai multe variante de a descărca muzică ,un exemplu ar fi torentele sau programele instalate în pc cum ar fi dc++ ,strongdc++ ,apexdc etc.. care sunt mai riscante din punctul meu de vedere.
Astăzi o să ne folosim de 2 website-uri care va simplifica considerabil posibilitatea de a descărca muzică gratuit ,metoda aceasta fiind mai puțin riscantă deoarece nu utilizează programe adiționale și folosește surse cunoscute cum ar fi Youtube și SoundCloud.

Mp3Juices

Este un motor popular ,gratuit de căutare și un instrument mp3. Introduci doar numele melodiei sau interogarea de căutare ,după care alegeți sursele iar apoi momentul magic se va întâmpla apăsând pe butonul de căutare.
De îndată ce va găsi rezultate care corespund interogării de căutare, vei obține o listă cu rezultatele tale împreună cu posibilitatea de a descărca melodia dintr-un singur click ,pentru unele surse are și buton de play.

De asemenea, ai posibilitatea să inserezi o adresă URL video și apoi faceți clic pe butonul de căutare pentru a converti coloana sonoră a unui videoclip într-un mp3.
După ce faceți clic pe butonul de căutare, va începe conversia videoclipului.
Imediat ce este gata, veți putea descărca fișierul convertit.

Free Convert & Download MP3

La fel este un motor gratuit care caută și descarcă gratuit MP3 de pe site-urile YouTube, Facebook, Soundcloud, Spotify și alte 2000 de surse.
În plus față de Mp3Juice are o caracteristică prin care folosește funcția de convertire cu posibilitatea de a alege calitatea mp3-ului.
O melodie de calitate trebuie să fie între 192 și 320 kbps deja la 128 kbps nu prea mai este ok așa că atenție la ce descărcați.

Mai jos aveți o prezentare video mai în detaliu.

TUTORIAL VIDEO

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.