Cum traduci subtitrarea din orice limbă rapid în română

6
1511
Cum traduci subtitrarea din orice limbă rapid în română

Astăzi vă prezint o metodă super simplă prin care traduci o subtitrare din orice limbă în limba română fără să alterezi fișierul original.Atunci când apare un film nou pe internet de multe ori nu găsim subtitrarea în limba noastră, probabil vei găsi în cel mai fericit caz în limba engleză pe care o mai înțelegem cât de cât, dar ce te faci atunci când este în limba chineză și e singura subtitrare pe internet.
În cazul acesta vei folosi metoda traducerea subtitrării, dar asta se va face foarte greu, deoarece trebuie să copii fiecare citat în parte și să îl treci prin google translate, ceea ce va duce la ore bune de lucru cu posibilitatea de altera subtitrarea originală.
Metoda cea mai simplă este folosirea unor unelte de traducere ce se găsesc AICI care să simplifice traducerea subtitrării de la ore bune de lucru la câteva minute, însă dacă nu ții prea mult la acuratețe în câteva secunde ai deja traducerea.
Filmele noi care ajung de regulă pe internet vin de obicei cu subtitrări în limba engleză,ceea ce este și mai simplu de tradus deoarece chiar dacă nu este o traducere tocmai potrivită pe un citat, poți modifica folosind uneltele de AICI dacă vrei să faci o corecție perfectă a subtitrări aici ai să găsești o metodă foarte ușoară de traducere și corecție scutind timp.În tutorialul video de mai jos găsiți o prezentare mai în detaliu.

TUTORIAL VIDEO

6 COMENTARII

  1. O întrebare vă rog:
    Știți cumva un tool care face transcriere de calitate(din video în text)? Și care să nu fie nici prea scump(maxim 10 euro pe oră).

    Vă mulțumesc,
    Ion

  2. Buna !Am ub=n film care are deja subtitrare în linba engleza;nu gasesc s-o descarc separat .Cum pot s-o traduc in romana ?La traducere automata are si lb romana ,dar nu se poate.Filmul e în lb rusa .Multumesc anticipat !

  3. Esti pericol omule…nu stiam ca se poate face asa ceva si totusi…………..functioneaza…Multumesc tie si tuturor celor care ne invata pe noi astia mai novice lucruri noi…Tineti-o tot asa,multa bafta!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.