Cum traduci subtitrarea din orice limbă rapid în română

HomeInternetMedia

Cum traduci subtitrarea din orice limbă rapid în română

Astăzi vă prezint o metodă super simplă prin care traduci o subtitrare din orice limbă în limba română fără să alterezi fișierul original.Atunci când

Spybot un soft eficient de inlaturare malware,spyware si rootkit etc
5 site-uri incredibile pentru poze, animație și convertire
Cum eliminați profilul dvs. Facebook de pe Google, Bing, motoarele de căutare

Astăzi vă prezint o metodă super simplă prin care traduci o subtitrare din orice limbă în limba română fără să alterezi fișierul original.Atunci când apare un film nou pe internet de multe ori nu găsim subtitrarea în limba noastră, probabil vei găsi în cel mai fericit caz în limba engleză pe care o mai înțelegem cât de cât, dar ce te faci atunci când este în limba chineză și e singura subtitrare pe internet.
În cazul acesta vei folosi metoda traducerea subtitrării, dar asta se va face foarte greu, deoarece trebuie să copii fiecare citat în parte și să îl treci prin google translate, ceea ce va duce la ore bune de lucru cu posibilitatea de altera subtitrarea originală.
Metoda cea mai simplă este folosirea unor unelte de traducere ce se găsesc AICI care să simplifice traducerea subtitrării de la ore bune de lucru la câteva minute, însă dacă nu ții prea mult la acuratețe în câteva secunde ai deja traducerea.
Filmele noi care ajung de regulă pe internet vin de obicei cu subtitrări în limba engleză,ceea ce este și mai simplu de tradus deoarece chiar dacă nu este o traducere tocmai potrivită pe un citat, poți modifica folosind uneltele de AICI dacă vrei să faci o corecție perfectă a subtitrări aici ai să găsești o metodă foarte ușoară de traducere și corecție scutind timp.În tutorialul video de mai jos găsiți o prezentare mai în detaliu.

TUTORIAL VIDEO

COMMENTS

WORDPRESS: 6
 • comment-avatar
  Ion Misailescu 5 luni ago

  O întrebare vă rog:
  Știți cumva un tool care face transcriere de calitate(din video în text)? Și care să nu fie nici prea scump(maxim 10 euro pe oră).

  Vă mulțumesc,
  Ion

 • comment-avatar
  Cristina 9 luni ago

  Buna !Am ub=n film care are deja subtitrare în linba engleza;nu gasesc s-o descarc separat .Cum pot s-o traduc in romana ?La traducere automata are si lb romana ,dar nu se poate.Filmul e în lb rusa .Multumesc anticipat !

 • comment-avatar
  Graore Daniel 10 luni ago

  Esti pericol omule…nu stiam ca se poate face asa ceva si totusi…………..functioneaza…Multumesc tie si tuturor celor care ne invata pe noi astia mai novice lucruri noi…Tineti-o tot asa,multa bafta!!!

 • comment-avatar
  Ares 3 ani ago

  Well I am using same website but it has google API also https://translatesubtitles.com

 • comment-avatar
  arko 3 ani ago

  SubtitleEdit are google translate integrat. Se face traducerea mult mai usor