Subtitrări Online site lansat recent pentru subtitrări filme

HomeMedia

Subtitrări Online site lansat recent pentru subtitrări filme

Subtitrări Online este un site pe care noi l-am lansat acum câteva zile care se află la adresa ce conține trailere,subtitrări și alte informații desp

Variantă simplă pentru a descărca muzică de pe net
Cum descărcați conținut de pe SoundCloud metodă simplă
Cum faci captura video desktop de calitate cu Icecream Screen Recorder

Subtitrări Online este un site pe care noi l-am lansat acum câteva zile care se află la adresa ce conține trailere,subtitrări și alte informații despre cele mai noi filme sau seriale tv.

Momentan site-ul conține informații la peste 200 de filme și subtitrări din anii 2019 si 2018 ,urmând să extindem baza de date cât mai rapid și cu ajutorul vostru deoarece aveți posibilitatea să adăugați subtitrări prin contul vostru după ce vă înregistrați pe site.

Site-ul este curat cu o conexiune criptată pe https si nu contine reclame deranjante ,singura reclamă se află pe pagina principală in sidebar aceasta fiind de la adsense.

Modul de navigare este super simplu existând butoane directive  rapide către sectiunea download sau informatii film ,de asemenea in meniul de navigare o sa gasiti o sectiune dedicată pentru trailere.

Pe site exista butoane pentru cerere subtitrare sau pentru raportarea unei subtitrări care nu se sincronizeaza cu filmul .

Așadar mai multe detalii se află in tutorialul video de mai jos.

 

TUTORIAL VIDEO

COMMENTS

WORDPRESS: 0