Cele mai bune programe antivirus 2019

0
13
CELE MAI BUNE PROGRAME GRATUITE ANTIVIRUS 2019

Instalarea unui antivirus sau a unui program de securitate ,după ce instalezi Windows-ul este aproape obligatorie dacă nu preferi Windows Defender. Acest lucru duce la protejarea computerului pe care ai Windows împotriva virușilor și a altor amenințări de securitate.

De asemenea, este important să vă mențineți software-ul de securitate cu update-urile la zi ! Windows Defender care este încorporat în Windows 10 în general face o treabă excelentă însă unii dintre voi doresc să opteze pentru un program antivirus dedicat gratuit .

Iată câteva dintre cele mai bune programe gratuite antivirus disponibile pentru Windows 10, Windows 8, Windows 7 și Windows Vista pe care poate îți dorești să le instalezi cu click pe titlurile de mai jos enumerate:

1. Bitdefender Free Antivirus Edition

Bitdefender Antivirus Free Edition este uluitor de rapid, gratuit și include doar caracteristicile esențiale de protecție de care are nevoie orice computer. Prin urmare, vă permite să vă bucurați de protecție antivirus de bază fără costuri include protecție în timp real.

2. Kaspersky Free Antivirus

Kaspersky Free Antivirus oferă o protecție anti-malware puternică pentru utilizatorii de Windows, protecția poate fi pentru fișiere, e-mail și web. Actualizările sunt automate cu unelte de autoprotecție, carantină și altele ,nu include funcții avansate de securitate și are protecție în timp real.

3. Avira AntiVir Personal

Protecția împotriva malware-ului de generația următoare, cu un scor de detectare în lumea reală de 99,6%, performanță care nu vă va încetini sistemul, plus simplitate uimitoare și ușurință în utilizare. De asemenea, repara fișierele deteriorate!

4. Avast AntiVirus

Avast Free Antivirus este un popular antivirus gratuit pentru Windows. Acesta protejează computerul de o posibilă infecție cu virus sau altă amenințare cu programe malware.

5. Comodo Antivirus Free

Comodo Antivirus oferă protecția totală a PC-ului gratuit.Scanează cu ușurință orice unitate sau fișier, astfel obține rapoarte detaliate despre activitatea virală și puteți detecta chiar fișiere suspecte.Scanarea sa rapidă se bazează pe cloud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.