Cum Descărcați și Instalați noul Microsoft Edge bazat pe Chromium

0
31
Chromium-based-Microsoft-Edge-browser

Când trebuie să alegem un browser web pentru desktop, aproape 80% dintre utilizatori accesează Google Chrome se pare că nu contează cât de mult consumă resurse , în prim plan se expune experiența sa mai rapidă de navigare ,aspectul curat și marca „Google” care ne-au făcut să alegem Google Chrome în fața altor browsere web.

Dar acum, totul se va schimba – Microsoft, un alt cunoscut brand și producători ai sistemului de operare de top a venit cu un nou browser Edge reproiectat pentru utilizatorii săi. Acest nou Microsoft Edge este bazat pe Chromium și vine cu toate funcțiile necesare, cum ar fi Chrome.

Noul Microsoft Edge a fost lansat pe 15 ianuarie 2020. Este compatibil cu toate versiunile acceptate de Windows și macOS. Descărcarea browserului va înlocui versiunea mai veche a browser-ului Microsoft Edge pe PC-urile Windows 10. Noul browser ne oferă mai multă viteză, performanță, cea mai bună compatibilitate în clasă pentru site-uri web și extensii ,caracteristici de confidențialitate și securitate încorporate împărțite pe mai multe categorii BASIC ,BALANCED și STRICT.

Microsoft Chromium Edge poate fi descărcat cu ușurință de la acesată adresă CLICK AICI

Dacă doriți câteva instrucțiuni de instalare vezi tutorialul video de mai jos.

TUTORIAL VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.