Cum instalați extensii pentru chrome în noul browser Edge Chromium

HomeInternet

Cum instalați extensii pentru chrome în noul browser Edge Chromium

Deoarece Microsoft a trecut browser-ul Edge pe Chromium ,adăugarea de extensii din magazinul Google Chrome Web pe browserul Edge se face acum  destul

Cum folosești WhatsApp din telefon pe Pc fără instalare
Cum verifici dacă contul email a fost compromis sau vândut
Testare program inainte de instalare in pc cu Cameyo

Deoarece Microsoft a trecut browser-ul Edge pe Chromium ,adăugarea de extensii din magazinul Google Chrome Web pe browserul Edge se face acum  destul de ușor. Procesul prin care se adăugă extensii la Edge nu diferă față de Chrome.

Microsoft pune la dispoziție o suită restrânsă de extensii în jur de o 100 la număr, în timp ce Chrome Web Store are o bază de date foarte mare de extensii folositoare.

După ce comutați câteva setări în Edge, tot ce trebuie să faceți este să accesați Chrome Web Store și să faceți clic pe „Adăugare la Chrome” pentru a adăuga extensiile Chrome pe Edge.

Iată pașii necesari pentru instalarea extensiilor din magazinul Chrome de pe Edge ,desigur trebuie să aveți ultima versiune a browser-ului Edge.

  1. Accesați meniul situat în colțul din dreapta sus al ferestrei browserului Edge.
  2. Accesați opțiunea Extensions.
  3. În partea stângă jos observați opțiunea Allow extensions from other stores. ,glisați cursorul către dreapta și mai departe click pe butonul Allow.
  4. Accesați Chrome Web Store alegeți extensia și apoi click pe butonul „Adăugare la Chrome

 

Mai multe instrucțiuni vezi în tutorialul video de mai jos.

 

TUTORIAL VIDEO

COMMENTS

WORDPRESS: 0