Cum folosești WhatsApp din telefon pe Pc fără instalare

0
54

Serviciul web WhatsApp Web este practic o caracteristică a aplicației WhatsApp care vă permite să o utilizați în browserul dvs. web direct pe pc. Practic este o oglindă a WhatsApp-ului pe care o puteți folosi pe desktop în loc să accesezi telefon.

Mulți dintre noi nu ne simțim confortabil în timp ce tastăm pe un telefon mobil. Știu că pot tasta mai rapid pe o tastatură și astfel economisesc mult timp. Dacă și tu te simți în acest fel, atunci bucură-te, deoarece WhatsApp este disponibil și pe PC ,însă în acest tutorial video îți voi arăta cum să accesezi WhatsApp Web pe pc fără să instalezi aplicația.

Este important să rețineți că, WhatsApp Web nu are toate caracteristicile aplicației mobile. De fapt, nu poate funcționa fără aplicația mobilă. Veți avea nevoie de telefonul dvs. pentru a vă conecta, apoi pentru a-l utiliza.

Similar cu mesagerul WhatsApp, WhatsApp Web permite să trimiteți mesaje pe desktop având majoritatea caracteristicilor de bază disponibile. Dacă doriți să accesați WhatsApp pe computerul dvs., WhatsApp Web vine foarte la îndemână. Într-adevăr, nu aveți nevoie de niciun cont suplimentar. Puteți utiliza contul WhatsApp Messenger. De fapt, vă sincronizează mesajele cu versiunea web folosind același cont. Ambele sunt capabile să trimită mesaje și să acceseze alt conținut multimedia odată ce vă conectați la contul dvs. ,însă mai multe detalii despre WhatsApp Web vezi în tutorialul video de mai jos.

TUTORIAL VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.